IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Сузанита на шопинг в Милано

15 юли 2022 14 50

Показа коремчето си за пореден път

IStockphoto

IStockphoto

Сузанита се отдаде на почивка, но не на родното Черноморие. Макар да е в напреднала бременност, певицата избра Италия. Там компания ѝ прави бащата на бъдещото ѝ дете – Марк Славов.

Доскоро звездата криеше това, че ще става майка и не качваше снимки с наедрялото си коремче. Но след шопинга в Милано, тя се престраши да покаже как изглежда.

Също като Риана, която за първи път потвърди бременността си с разкъсани дънки, щерката на Орхан Мурад облече подобни за импровизираната фотосесия.

Сузанита е заснета с къс топ и светлосиви дънки. Тях тя е комбинирала с удобни бели маратонки и миничантичка.

Малко след като обяви, че ще става майка, се заговори, че изпълнителката се е разделила с приятеля си. По новите ѝ публикации обаче съдим, че отношенията между тях са безоблачни.

Сузанита позира заедно с Марк пред известна забележителност в Милано – той я гледа влюбено и я държи за ръка.

По всичко личи, че бременната певица се чувства отлично и не се притеснява д а пътува.

Очаква се ексцентричната певица да роди в края на лятото. Но подробности за това кога точно е нейният термин, все още не са известни.

Междувременно бъдещият дядо – Орхан Мурад, призна, че е в обтегнати отношения с дъщеря си. И потвърди, че е сключил брак с новата си любов.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари