IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орхан Мурад не знаел, че ще става дядо

2 юни 2022 14 40

Сузанита разкри пола на бебето

БГНЕС

БГНЕС

Орхан Мурад не знаел, че ще става дядо. Певецът научил от интернет, че дъщеря му Сузанита е бременна. Заради обтегнатите им отношения, двамата не поддържат връзка в последните няколко месеца.

„Ти ме направи по-добър човек, аз ще те направя баща. Обичам ви“, написа певицата, с което обяви, че е бременна.

Близки до семейството на Мурад посочват, че откакто се развел със съпругата си Шенай, неговата по-малка дъщеря му била сърдита. Ето защо тя не споделила с него, че ще става майка.

След изненадата – младата певица разкри пола на бебето

След като сподели първи снимки на своето коремче, мнозина предположиха, че Сузанита е поне в шестия месец и най-вероятно ще роди през септември.

Малко след своята фотосесия, дъщерята на Орхан Мурад качи видео, в което тя и нейният приятел разрязват шарена торта.

„Момче е!“, написа тя в Instagram.

В клипа, който събра над 17 хиляди харесвания само за няколко часа, Сузанита подскача радостно, след като отрязва парче със сини блатове.

Не е ясно дали Сузанита е знаела пола по-рано, преди заедно с любимия си Марк да разрежат сладкото изкушение с мече, поръчано специално за техния бъдещ наследник.

Междувременно реакциите в социалните мрежи са на различните полюси. Едни честитят на 19-годишната изпълнителка, докато други са категорични, че тя е твърде малка и все още не осъзнава каква отговорност е да има бебе.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари