IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Хилария Болдуин: Децата ми се вълнуват за бебето

12 април 2022 14 50

Хилария и Алек Болдуин очакват седмото си дете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хилария Болдуин за първи път показа наедрялото си коремче пред последователите си в социалните мрежи. Преди няколко дни тя и съпругът ѝ Алек Болдуин обявиха, че ще стават родители за седми път.

38-годишната фитнес инструкторка сподели няколко селфита в своите истории в Instagram, на които се вижда как част от децата ѝ пипат коремчето и очевидно се радват за бъдещото си братче или сестриче. „Те много се вълнуват“, написа тя. По-рано през деня Болдуин разкри и как седмата бременност ѝ влияе на емоциите и на физическото състояние.

„Благодаря на всички за топлите думи и хубавите пожелания. Много от вас ме питат как се чувствам. Отговорът е: гадене, умора и щастие. Обичам ви всички. Благодаря, че празнувате този момент с нас“, написа бъдещата майка в друга история в Instagram.

Само преди няколко дни беше обявено, че Хилария и Алек Болдуин очакват седмото си дете. Новината беше съобщена от самите тях в изявление, изпратено до медиите. „Постоянно си казваме, че сме добър отбор. Едно от нещата, които децата ми изпитват с голямо семейство, е как сърцето им се разширява с всеки един нов член. Нашето сърце продължава да расте и нямаме търпение да се срещнем с най-малкото ни допълнение тази есен“, казаха щастливите родители.

Хилария потвърди новината и в социалните мрежи, където сподели видео, на което тя и Алек си играят с шестте си деца - дъщерите Мария Лусия Виктория (1) и Кармен Габриела (8), както и със синовете си Рафаел Томас (6), Леонардо Чарлз (5), Ромео Давид (3) и Едуардо (2).

Щастливата новина беше съобщена само няколко седмици, след като г-жа Болдуин заяви, че си взима почивка от социалните мрежи. Тя обеща, че ще се върне и помоли феновете да не се притесняват. Профилът ѝ все още е активен, като Хилария каза, че ще се появява в него от време на време, за да уведомява последователите си относно живота у дома. „Бъдете добри със себе си и ви изпращам много любов и добра енергия. Ще се видим скоро“, написа тя.

Според източник, Хилария иска да се фокусира върху семейството си, без да се разсейва от социалните мрежи. Тогава той увери, че всичко е наред с нея и здравето ѝ, но просто ѝ е нужна малко почивка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари