IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Равносметка: Хилария Болдуин си пожелава спокойствие за 2022 г.

10 януари 2022 09 00

Йога инструкторката помогна на мъжа си да постави ново начало

БГНЕС

БГНЕС

В края на 2021 г. много български и световноизвестни звезди споделиха своята равносметка за изминалите 12 месеца. Много се похвалиха с успехите си и подкрепата на близките, а други не скриха че са имали трудни моменти. Но именно благодарение на любимите хора, те са успели да продължат напред. Това може да потвърди Алек Болдуин, който, ако не беше съпругата му, най-вероятно щеше да пропадне след инцидента на снимачната площадка, при който застреля човек. Да, Хилария е жената, която не само го накара да мечтае за пълна къща с деца, но и му даде уюта и обичта, които той търсеше дълго време. И сега държи ръката му, докато тече съдебният процес срещу него.

След като се опита да посрещне празници 2021 както обикновено, йога инструкторката също сподели какво оставя в старата година и кои са очакванията ѝ за новата. По думите ѝ, след толкова много ужас за нея и половинката ѝ, както и за децата, които все още не разбират случилото се, тя си пожелава повече спокойствие и по-малко недоброжелатели.

Многодетната майка и съпруга на актьор сподели мила семейна снимка, на която присъстват всичките ѝ малчугани – четирите момчета и две момичета.

„Очевидно 2022 г. ще бъде безупречна. Справихме се с толкова много ужаси напоследък, така че трябва да е крайно време, нали?“, написа 37-годишната г-жа Болдуин.

„Добротата подхранва другите и света, който обитаваме и оставяме на децата си. Кинд също се чувства добре“, посочва още Хилария, която изтъква, че няма как да се хареса на всички, но моли последователите ѝ да бъдат по-добри един към друг.

Преди да направи своеобразната равносметка за 2021 г., инструкторката призна, че тя и мъжът ѝ са били преследвани от папараци. Усетили и хейта на тролове в социалните мрежи, на които сякаш им се плаща, за да развалят настроението на хората.

„Никой не създава фалшиви акаунти, за да разпространява доброта – очевидно, защото ние стоим зад хубавите неща, които казваме“, споделя Хилария.

На прага на 2022 г. – котката на семейството оздравя

Ежедневието на Алек и Хилария е доста натоварено с две деца, две от които са твърде малки. А и след инцидента, те бяха доста стресирани, но в грижата за своя домашен любимец, сякаш нещата за тях се промениха. Котката им Емилио изчезна в средата на ноември и след главоболията по нея, днес те са благодарни, че тя отново е с тях.

Животинката, която неведнъж сме виждали в постовете на Болдуин, бе блъсната от кола на пътя. За щастие на децата, които я обожават, тя вече е излекувана, благодарение на добри хора и ветеринари, които са се погрижили за нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари