IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилария Болдуин: Искам децата ми да бъдат приемани, независимо от културата им

14 юли 2021 08 40

Съпругата на Алек Болдуин с дълго писмо в социалните мрежи

Снимка: Getty

Хилария Болдуин продължава да мисли усилено относно културната идентичност.

37-годишната инструкторка по йога сподели дълго съобщение в Instagram, в което разкрива как тя и съпругът ѝ Алек Болдуин са прекарали времето си по време на изолацията. Хилария пише, че двамата са обяснявали на шестте си деца как хората могат да се чувстват като част от повече от една култура. Въпреки че Хилария не уточни причината, поради която е провела този разговор, много от феновете сметнаха, че той е бил свързан със скандала, в който тя попадна миналата година.

През 2020 година г-жа Болдуин беше нападната в социалните мрежи за това, че се представя като испанка, а всъщност е родена в Америка. Според някои фенове името ѝ дори не трябва да бъде Хилария, а Хилари, като дори се появиха твърдения, че акцентът ѝ е фалшив. Това накара съпругът ѝ Алек да напусне социалните мрежи за кратко, казвайки, че мястото се е напълнило с твърде много негативна енергия.

В съобщението си, публикувано на 8 юли, Хилария пише, че тя и съпругът ѝ са говорили с децата си относно собственото си детство, езиците, които знаят и различните култури, към които принадлежат. „Обсъдихме всичко това и им обяснихме как има хора, които се опитват да накарат другите да се почувстват не на място“, казва инструкторката.

Тя допълва, че като представител на няколко култури, винаги е изпитвала трудност да се впише в обществото. „Винаги се луташ, опитвайки се да бъдеш повече от едното или от другото. Чувстваш, че трябва да обясняваш идентичността си, опитваш се да влезеш в стереотипите, които светът ти е отредил, макар да не вярваш, че това си ти. Никога няма да се впишеш, защото другата част от теб оформя и влияе на всичко останало“.

Фитнес инфлуенсърката разкритикува всички онези, които се опитват да обезценят другите, вместо да ги приемат, да бъдат любопитни към тях и тяхната култура и да бъдат отворени за намиране на прилики между всички хора. „Трябва да нормализираме факта, че всички сме уникални – нашата култура, езици, сексуални ориентации, религии, политически убеждения. Позволете си да приемате другите“, пише Хилария. Тя уверява своите фенове, че винаги ще намерят подкрепа в близък човек, но трябва да се престрашат и да говорят за проблемите си.

Г-жа Болдуин споделя, че е научила много през последната година и знае, че има много хора, които преминават през същите проблеми като нея. Въпреки че на няколко пъти се защити от нападките, тя напусна социалните мрежи за кратко. В края на февруари се завърна в Instagram, за да се извини и да каже, че дълбоката ѝ връзка с двете култури е могла да бъде обяснена малко по-добре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари