IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилария Болдуин: Всеки ден мисля за починалите си деца

27 април 2021 17 50

Съпругата на Алек Болдуин претърпя два спонтанни аборта за седем месеца

Снимка: БГНЕС

Хилария Болдуин много добре знае какво е да загубиш дете. Съпругата на Алек Болдуин, която е родила шест бебета, си спомня за спонтанните аборти, които прави в период от седем месеца през 2019 година.

Водещата на подкаста Mom Brain загуби едно бебе през април 2019 година, след което последва втора загуба през ноември същата година. За да отбележи Седмицата на безплодието, Хилария сподели публикация в социалните мрежи, спомняйки си за неродените си деца, както и отбелязва колко е благословена да отглежда шестима малчугани.

„Претърпях два аборта през 2019 година. Казаха ми, че е лош късмет“, пише Болдуин под снимка, на която плаче заедно със 7-годишната си дъщеря Кармен. Кадърът беше първоначално публикуван през ноември 2019 година, когато инструкторката по йога сподели за втория си аборт. Допълва, че бебето, за което плаче на снимката, е щяло да е почти на година. „Трябваше да се прибера у дома и да спя още една вечер с нея преди да си направя операцията. Това е последната снимка, която имам с двете си момичета“, пише още Хилария.

Трогателният пост продължава, като звездата описва, че лицето ѝ е било подуто и се е изненадала колко сълзи е проляла. „Не знаех, че тялото има такъв голям запас от сълзи. Все си мислех, че количеството ще приключи, но не“. Следващата снимка е ден преди Болдуин да разбере, че е загубила бебето, което се оказало още една дъщеричка. Кадърът, заснет в огледалото, показа наедрялото коремче на звездата.

След двете загуби Хилария и Алек Болдуин посрещнаха сина си Едуардо, който се роди през септември и дъщеря си Мария, която беше родена чрез сурогатна майка. Йога инструкторката изрази благодарността си, че е майка на шест деца, но заяви, че постоянно мисли за тези, които е изгубила. „Примирих се и уважавам развитието на живота си. Позволявам си благодарността, скръбта, цялостта и копнежа да бъдат двойствеността на моята реалност“, казва Хилария.

Тя уверява феновете си, че всеки има своята тъжна история, но все пак има толкова много начини, по които можем да станем родители. „Да си родител означава да се грижиш с всички сили за друга душа. Чрез това ние зареждаме себе си и изпълваме света с любов. Аз съм майка както на децата, които мога физически да държа в ръцете си, така и на онези, които са вече ангели“, завършва Болдуин.

Звездата изказа подкрепата си към онези, които са се борили или се борят с безплодието и заяви, че те не са сами и заедно можем да олекотим бремето, което другият носи. В допълнение към Едуардо и Мария, Хилария и Алек Болдуин са родители още на 7-годишната Кармен, 2-годишния Ромео, 4-годишния Леонардо и 5-годишния Рафаел. Актьорът е и баща на 25-годишната Айрланд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари