IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сузанита в трепетно очакване – бременна е!

1 юни 2022 14 40

Съобщи новината в Деня на детето

IStockphoto

IStockphoto

Сузанита изненада феновете си, съобщавайки, че е бременна. В Международния ден на детето, скандалната певица обяви в Instagram, че е в трепетно очакване и скоро ще стане майка.

„Ти ме направи по-добър човек, аз ще те направя баща. Обичам ви!“. Това написа звездата, обръщайки се към своята половинка и детето, което носи в утробата си.

Сузанита, която е голямата дъщеря на Орхан Мурад, си е направила специална фотосесия. С нея тя показва, че е в напреднала бременност. Но не уточнява кога точно трябва да се появи бебето.

На кадрите виждаме как Марк Славов – рекордьор по хвърляне на копие, е обгърнал певицата с ръцете си и гали нейния корем.

Сузанита е само на 19, но след проблемите, които имаше през последните няколко години, споделя, че е започнала начисто.

Миналата година сестрата на изпълнителката стана майка. Тогава Сузанита показа снимки със своето племенниче.

Междувременно Орхан Мурад, който ще има още едно внуче, също има повод да почерпи. След като се разведе със съпругата си Шенай, дарила го с две дъщери, той вече има нова любов. Тя се казва Камелия Добрева и наскоро мина под венчило с известния музикант.

В социалните мрежи се появиха снимки на певеца с булката и техните сватбени халки и чаши.

„И аз съм влюбена, живея с чужденец, в момента съм в Германия. Орхан има пълното право да прави каквото реши и да се жени за когото реши. Той и преди правеше каквото си иска, но сега поне има правото да го прави“, коментира бившата на Мурад пред „България Днес“, изтъквайки, че също е продължила напред след раздялата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари