IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън отново е бременна

4 август 2022 10 40

Звездата зачена две години след загубата на сина си

БГНЕС

БГНЕС

Криси Тейгън отново е бременна. Близо две години след като загуби сина си, моделът съобщи радостната вест, показвайки наедряло коремче.

„Последните няколко години бяха меко казано размазани от емоции, но радостта отново изпълни дома и сърцата ни“, сподели тя.

Криси Тейгън е качила серия от кадри, на които я виждаме по прозрачно бельо. С тях тя умили своите фенове, които я познават добре и знаят за трагичното мъртво раждане, което тя имаше с третото си дете.

В своя емоционален пост жената на Джон Леджънт признава, че се чудела дали да сподели, че пак е бременна. Но чакала да чуе сърчицето на бебето и да мине известно време, за да се увери, че всичко е наред.

„... Но след това въздъхвам с облекчение, когато чувам ударите на сърцето, и решавам, че все още съм твърде нервна“, добавя 36-годишната Тейгън.

Моделът на Sports Illustrated Swimsuit сподели, че след като видяла положителния тест, била обхваната от емоции. Разбира се, припомнила си преживяното с бебе Джак, което тя загуби в напреднала бременност през октомври 2020 г.

„Не мисля, че някога ще изляза от среща с повече вълнение, отколкото нерви, но засега всичко е перфектно и красиво и се чувствам изпълнена с надежда и невероятно“, обяснява Криси.

Звездата разкри, че до момента ѝ е било трудно да крие своето коремче. Ето защо не била толкова активна в социалните мрежи както преди.

Криси Тейгън обяви за бременността с Gucci

Моделът избра да съобщи за бременността си с чифт прозрачни бикини на марката Gucci и черна изрязана тениска.

Модни експерти веднага отбелязаха, че бельото струва 520 долара и е направено така, че да не убива на корема на бременната, който расте.

Моделът говори за дългия път на инвитро процедурите

В последния си пост звездата набляга на това, че е бременна отново, но преди да зачене, тя призна, че се е подложила на стимулация, заради която е качила повече килограми и изглежда подута. След това помоли феновете да стискат палци преди предстоящия трансфер на ембриони.

Правейки селфи в огледалото, Криси показва и синините на единия крак, които най-вероятно са от инжекциите, които се налага да поставя, за да задържи бебето. Не е изключено тя да приема и препарати за разреждане на кръвта.

През есента на 2020 г. звездата шокира мнозина, качвайки сърцераздирателни снимки от родилното, където е загубила своето трето дете. Тогава тя разкри, че с Джон Леджънт са решили да го кръстят Джак. А по-късно бе честна, че е кремирала мъртвото момченце и държи урната в дома си.

Джак работи толкова усилено, за да бъде част от нашето малко семейство и ще бъде завинаги“, каза Тейгън.

Неведнъж звездата говори и за стигмата в обществото към жените, които не могат да заченат. Тя помоли хората да не питат постоянно защо е наедряла и дали е бременна, защото процесът по инвитро е сложен и невинаги завършва с успешен финал.

Криси Тейгън все още не разкрива в кой месец е, но всички стискаме палци да има щастлива бременност и след няколко месеца да се похвали с още една хубава вест.


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари