IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжът на Криси Тейгън одобрява, че тя сподели за инвитро

31 март 2022 14 40

Джон Леджънд смята, че темата е важна и не бива да се крие

БГНЕС

БГНЕС

Криси Тейгън обяви, че е преминала през инвитро процедура. С това си навлече поредните критики. И в коментарите дали трябва да разказва на всички, се включи и Джон Леджънд. Нейният съпруг посочи, че напълно я подкрепя и одобрява нейната искреност.

Певецът даде интервю за Extra, в което говори за стигмата, свързана с двойките, които стигат до инвитро. По думите му, Криси Тейгън е много смела жена, която не се предава след неуспех.

„Мисля, че е по-лесно да уведомиш хората, защото тогава не е нужно да криеш през какво преминаваш“, казва той.

„И хората те виждат, виждат какви неща правиш. Знаете ли, те са част от живота ни по толкова много други начини, че е странно да крием това. То е истинско преживяване“, казва звездата.

Според Леджънд, заедно с Криси изживяват нещо, което не е непознато на много хора.

„Криси се справя добре с демистифицирането и дестигматизирането на много неща, които мисля, че хората са се срамували да споделят преди“, добавя Джон.

Криси Тейгън говори открито и за своята загуба

Още преди да сподели плановете си за инвитро, моделът шокира мнозина, но и си спечели симпатии. Причината бе, че качи емоционални кадри от родилното, където се наложи да претърпи мъртво раждане. И макар да не се прибра с бебе на ръце, тя кръсти момченцето с името Джак. И двете ѝ деца знаят добре за станалото.

„Тя говори за загубата на бременност, което ни беше трудно да споделим. Но това означаваше толкова много. И мина около година и половина, откакто се случи това и хората все още идват при нас през цялото време, за да благодарят на Криси, че го сподели и го дестигматизира“, обясни още певецът.

Днес Криси Тейгън още не е обявила дали нейното инвитро е успешно. Феновете ѝ очакват с нетърпение новината, като мнозина предполагат, че тя е заченала, но умишлено все още крие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари