IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След инвитро – Криси Тейгън в очакване на хубава новина

23 март 2022 14 50

Звездата е приключила последния етап от процедурата

БГНЕС

БГНЕС

Криси Тейгън е все по-близо до своята мечта – да роди отново. Моделът обяви, че се чувства отлично след процедурите за изкуствено оплождане, на които се подложи и чака хубава новина.

„Завърших последната част от моето инвитро и се чувствам много по-здрава“, каза 36-годишната красавица пред Entertainment Tonight. Тя обаче не пожела да уточни колко яйцеклетки са ѝ извадили след стимулацията и кога трябва да се тества след трансфера на ембриони.

Още миналия месец жената на Джон Леджънт призна, че може да изглежда подута, защото е започнала необходимото за изкуствено оплождане, чрез което да зачене отново. Тогава тя посочи, че се надява да има здрави яйцеклетки, които да се превърнат в ембриони.

През последните няколко дни Тейгън е доста активна в социалните мрежи. И по снимките ѝ се вижда, че тя работи активно по своята линия пижами, кимона и нощници от луксозни материи. Сред тях има и модел за бременни жени.

Моделът и успешен инфлуенсър има две деца – Луна на 5 и син – Майлс, на 3. През септември 2020 г. тя сподели, че поради усложнения по време на бременността, тя е загубила третото си дете.

По-късно известната двойка сподели, че момченцето, което не успя да оцелее заради прекомерна загуба на кръв, си има име – Джак. И от тогава до сега те неведнъж си спомнят за него в социалните мрежи.

Днес моделът и певецът пазят в урна спомена за своето неродено дете.

„Когато тръгнем на почивка нанякъде, децата винаги казват: Да не забравим бебе Джак! И аз го приготвям за багажа“, призна Криси, пояснявайки, че в началото трудно казала на малчуганите, че няма да си имат бебе у дома.

„Това е начинът ни да им обясним, че Джак е с нас и ще остане с нас. Може би някой ден ще можем да го пуснем. Но сега ми харесва, че мислим за него, че се вълнуваме от него, и най-вече – че говорим за него“, завършва тя.

Със своя емоционален разказ – още от патологията, Тейгън предизвика възмущението на много хора. Други пък я поздравиха за смелостта да сподели какво е преживяла и по този начин да помогне на жени, които също като нея са прекъснали своята бременност заради усложнения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари