IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън си трансплантира косми за по-плътни вежди

27 ноември 2021 18 00

Моделът разказа подробности за процедурата

БГНЕС

БГНЕС

Искате ли да имате по-гъсти и плътни вежди? Много инфлуенсъри показват как може да постигнете това чрез грим. Но има и други начини, с които да си спестите усилията от ежедневното му нанасяне. Да вземем например Криси Тейгън, която вече е открила решение на своя проблем и си е трансплантирала косми.

Ако разгледате последните снимки на модела в Instagram, ще забележите, че на тях тя има променен вид на лицето, което се дължи на специална процедура. Макар да струва скъпо, тя е идеална за жени, които искат да се разделят с по-тънките си вежди.

„Никога не се гримирам, ако мога да го избегна, така че бях толкова развълнувана от тази операция по трансплантация на вежди“, написа 35-годишната звезда в своята история в социалната мрежа. Там тя уточни, че процесът не е лесен и включва поставяне на „косми от тила на главата“, с което се постига по-плътния ефект на веждите.

Тейгън обяснява, че е толкова щастлива от резултата – да има вежди отново. И макар да прави реклама на трансплантацията на косми, тя предупреди младите хора да не бързат да скубят твърде много, за да не съжаляват като нея по-късно.

През септември Криси се похвали, че е махнала мазнините от бузите си, като за това е ползвала услугите на пластичния хирург д-р Джейсън Даймънд. Същият ѝ помогнал и за трансплантацията на вежди.

По-рано съпругата на Джон Леджънт призна, че се е подложила и на липосукция на подмишниците, като по думите ѝ, няма нищо срамно в това и тя няма да го крие от феновете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

o ( преди 2 години )
Голямо шиене има по тази госпожа, то явно няма място да не е кроено и пак не е голяма красавица.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар