IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ела Емхов, гъстите вежди ти отиват!

12 октомври 2021 10 30

Моделът разкри защо е спряла да ги скубе

БГНЕС

По-тънки или по-гъсти и дебели вежди? Кое от двете предпочитате? Макар някои инфлуенсъри да предричат, че прекаленото изтъняване с пинсета отново ще се завърне, много звезди показват напълно обратното. Да вземем, например Ела Емхов, която наскоро направи своя дебют на Седмицата на модата в Париж. Там доведената дъщеря на Камала Харис бе с доста естествен вид, който изисква минимална поддръжка.

Младото момиче, което има гъста и къдрава коса, показа на целия свят, че няма нищо лошо в това да не ползваш пинсетата и да оставиш частта между веждите да остане в косми.

На ревюто на дефилето на Balenciaga, както и на следващите две, в които участва – на Miumiu и Lacoste, Емхов бе с много лек грим, разчитайки на своята естествена визия, част от която са и по-обраслите ѝ вежди.

„Когато бях по-малка, си скубах частта между веждите, но наскоро спрях и това е невероятно“, каза тя, преди да излезе на ревюто в Париж и посочи, че всяка жена трябва „да приветства“ такъв тип промяна.

В края на септември Ела, която е дъщеря на съпруга на вицепрезидента на САЩ, бе сред гостите на грандиозното събитие Met Gala 2021. Там тя привлече вниманието на папараците със своя тоалет в червено. Освен че бе изправила косата си, разделена на път по средата, тя се отличи и с нежен грим и рошавите си вежди, които не са прекъснати по средата.

Ела Емхов,

БГНЕС

През януари тази година Емхов сключи договор с една от най-престижните агенции за модели – IMG Models. Най-вероятно онова, с което привлича Иван Барт – нейният президент, е по-естественото ѝ излъчване, което не всички млади хора на нейната възраст притежават, защото желаят да приличат на своите идоли от екрана.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Честен ( преди 2 години )
Супер грозна.Взели са я за модел не заради естествения вид,а заради известната
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар