IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ела Емхов с дебют в Седмицата на модата в Париж

9 юли 2021 11 00

Доведената дъщеря на Камала Харис с успехи в модата

Снимка: Getty

Ела Емхов може и да е втората дъщеря на Америка, но със сигурност е първа в сърцата ни по време на Седмицата на модата в Париж.

22-годишната дама, която наскоро завърши училище по дизайн в Ню Йорк, показа своя моден вкус, когато се появи на дефилето на Balenciaga за колекцията есен/зима 2021/2022 на 7 юли. Доведената дъщеря на Камала Харис публикува няколко снимки в социалните мрежи, с които показа какво е изпитала по време на модното си преживяване във Франция, носейки дрехи от висшата мода.

На първия кадър Емхов носи голям черен блейзър и черно палто, а косата ѝ е сресана назад. Тя допълва визията си с очила, черна очна линия и бледорозово червило. В следващия слайд тя публикува видео от дефилето на Balenciaga, а последната снимка беше на обувките, с които се е разходила по подиума. Ела благодари на креативния директор Демна Гвасалиа за невероятната презентация и колекция.

Младата моделка привлече погледите по време на встъпването в длъжност на президента Джо Байдън и вицепрезидента Камала Харис. Тогава Ела подкрепи втората си майка, носейки шикозен ансамбъл от Miu Miu. Невероятният ѝ стил ѝ донесе договор с известната модна агенция IMG Models. Само месец по-късно Ела направи своя дебют в Седмицата на модата в Ню Йорк, а през май тя публикува свой дизайни, с които е успяла да завърши училище.

„Изпращам любов на семейството, приятелите и всички, които ме поздравиха. Наистина оценявам думите ви. Поздравления на всички, които завършиха в това странно време“, написа тя в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари