IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

50 дни без алкохол. Браво на Криси Тейгън!

7 септември 2021 17 50

Моделът не знае дали ще го откаже завинаги

БГНЕС

Криси Тейгън е изкарала 50 дни без консумация на алкохол. За това призна самата тя в социалните мрежи, разкривайки, че трезвеността ѝ трябвало да се равнява на почти година, ако не си била позволила няколко чаши вино.

Моделът сподели видео в Инстаграм, в което е с двете си деца – Луна и Майлс. Към него тя разказа, че за момента това е най-дългият период от време, през който не пие никакъв алкохол.

Тейгън обясни, че не е сигурна дали ще се откаже завинаги от пиенето, което вече не ѝ служи „по никакъв начин“.

„Не се забавлявам, не танцувам, не се отпускам“, признава Тейгън, говорейки за това колко време издържала без да пие.

„Забавлявах се с него и оценявам всеки, който може да му се наслади отговорно!!!!“, казва още Криси.

Моделът все пак отчита и предимствата на трезвеността – по-добро състояние на духа и трети ден, в който има желание за домашни тренировки. По-рано тя призна, че имала проблеми със съня заради прекомерната консумация на спиртни напитки.

„Толкова се гордея с теб. Честно казано, аз наистина не пия много вече. Но това не ме кара да бъда по-съсредоточена и обичам начина, по който се чувствам, докато съм трезва. Гордея се с теб, момиче“, коментира последователка на звездата. Други също я поздравиха за напредъка и разкриха, че също като нея не пият алкохол от известно време.

През декември 2020 г., Тейгън сподели, че е трезва от един месец. Тогава тя призна, че е взела решение да спре алкохола, след като се замислила за някои проблеми със здравето ѝ, продиктувани от него. И насочи вниманието на почитателите ѝ към книга, която много ѝ помогнала.

В началото на август Криси призна, че от началото на пандемията ходи на терапевт. Признанието ѝ дойде след поредния онлайн скандал с нея, заради който тя изчезна за известно време от социалните мрежи. Все пак, несъмнено тя и съпругът ѝ се нуждаят от работа със специалист, за да превъзмогнат загубата на третото им дете, което очакваха с голямо вълнение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари