IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Патриша Хийтън празнува 3 години без алкохол

13 юли 2021 17 40

Актрисата сподели, че се чувства свободна

БГНЕС

Три години без консумация на алкохол отбеляза Патриша Хийтън. Актрисата, по-позната с ролите си в телевизионните сериали „Всички обичат Реймънд“ и „По средата“, сподели видео в Instagram, в което разказва за това как е спряла да пие.

Юли е и ние празнуваме свободата на нацията си. Също така аз празнувам три години свобода от алкохола“, коментира звездата от големия екран.

Патриша отбелязва, че всеки, който иска да спре алкохола, в момента се опитва или вече го е направил, може да ѝ пише, защото тя е готова да помогне на всеки със съвети от своя опит.

През последните няколко години Хийтън, която е на 63, се опитва да води по-здравословен начин на живот и споделя за него в социалните мрежи. Ето защо тя плува между 4 и 5 пъти седмично – нещо, с което поддържа формата си. Миналата година, тя разказа пред списание Parade, че е минала на нисковъглехидратна диета, с която се чувства отлично.

Патриша Хийтън обяви през 2018 г., че е започнала да пие твърде много и е време да се пречисти и спре с алкохола.

Патриша Хийтън,

БГНЕС

„Страшно ми липсва, но в края на деня се чувствам по-добре... Забелязах, че всяка вечер с нетърпение очаквам коктейли. И ако случайно отида на обяд, мога да изпия чаша вино или просеко“, призна тя пред изданието.

Актрисата е категорична, че откакто не пие, животът ѝ е съвсем различен.

„Децата ми са в средата на 20-те години и вероятно ще навърша 70-те, докато имам внуци. Искам да съм здрава за тях и да им помагам“, добавя тя.

Патриша Хийтън използва социалната изолация по време на пандемията, за да напише книга с вдъхновяващи истории, с които човек може да преоткрие себе си и да започне да обръща повече внимание на любимите си хора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари