IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арми Хамър влиза в клиника, за да лекува проблемите с алкохола, наркотиците и секса

15 юни 2021 08 40

През март той отрече обвинения в изнасилване

Снимка: БГНЕС

Арми Хамър най-накрая е решил да потърси професионална помощ за личните си проблеми. Това съобщават множество източници пред Vanity Fair.

Актьорът е напуснал Каймановите острови, където прекара по-голямата част от пандемията, за да бъде приет в клиника, където ще лекува проблемите си с алкохола, наркотиците и секса. Според близки до Хамър, той си е тръгнал от изолационния си дом на 29 май, като тогава е бил видян за първи път на публично място след обвиненията в изнасилване, които му бяха отправени през март месец. Звездата категорично отрича всяко едно от тях.

На 31 май Арми е влязъл в клиника и вече се лекува от една седмица. Бившата му съпруга Елизабет Чеймбърс и цялото му семейство са застанали плътно зад това тежко решение. Двамата влюбени се разделиха официално през лятото, след като Хамър на няколко пъти е признал пред съпругата си, че ѝ е изневерил по време на брака. Двамата са започнали да ходят на терапия, която обаче не помогнала.

Близък приятел на Хамър казва пред Vanity Fair, че той е решен да подобри състоянието си и да получи попечителство над децата. „Това е ясен знак, че той иска да поеме контрол над живота си и знае, че това е правилната стъпка към по-добро бъдеще“, допълва източникът.

Годината не започна никак добре за актьора. През януари той трябваше да отговаря за странни съобщения, които е изпращал на различни жени. В тях са се съдържали описания на сексуалните желания на Хамър, включително и това как той иска да пие кръв от приятелките си. Звездата обаче нарече всичко това „пълни глупости, които целят да накърнят репутацията ми“.

След това, през март, адвокатката Глория Алред и нейната клиентка, която се представя само като Ефи, проведоха пресконференция, в която Ефи твърди, че е имала връзка с Арми през 2016 година. Тогава тя е била само на 20 години. „Той ме нараняваше психически, емоционално и сексуално. На 24 април 2017 година Арми Хамър ме изнасили брутално в продължение на четири часа в Лос Анджелис“, казва предполагаемата жертва.

Малко по-късно актьорът отрече обвиненията чрез адвоката си Андрю Бретлър. „Г-н Хамър твърди, че всичките му сексуални преживявания с Ефи, и всичките му други сексуални партньорки, са били по взаимно съгласие“, категоричен е той. В отговор на това, че Арми вече е потърсил професионална помощ, Глория Алред изпрати официално съобщение до медиите, в което цитира своята клиентка. В него се казва, че Ефи се радва за Хамър и помощта, която получава, но това няма да промени факта, че той ѝ е причинил невероятна болка, която никога няма да забрави. Арми Хамър беше обект и на официално полицейско разследване за изнасилване и нападение.

Заради всички тези скандали актьорът беше уволнен от няколко холивудски проекта, включително Shotgun Wedding с Дженифър Лопес и The Offer, който разказва за живота на режисьора Франсис Форд Копола.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари