IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обвиниха Арми Хамър в изнасилване и побой

19 март 2021 14 40

Предполагаемото нападение се е случило през 2017 година

Снимка: БГНЕС

Драмата с живота на Арми Хамър продължава.

През последната година актьорът беше в центъра на вниманието, но не със своите професионални успехи, а с притеснителни случки от личния му живот. След като стана ясно, че се развежда с дългогодишната си съпруга, от която има две деца, към него бяха хвърлени обвинения за канибализъм от различни жени. Според твърденията, Хамър е искал да пие от кръвта на приятелките си, като включително е изпращал притеснителни съобщения на непознати момичета в социалните мрежи.

Всичко това повлия на кариерата на актьора и той беше отстранен от проекта, по който работеше с Дженифър Лопес. Официалната версия е, че Хамър не е искал да прекарва толкова дълго време далеч от децата си, тъй като филмът се снима в Доминикана. Все пак феновете не повярваха на това обяснение и бяха сигурни, че Арми е премахнат заради появилите се обвинения.

Сега нещата се заплитат, след като актьорът беше обвинен в изнасилване и побой. На 18 март Глория Алред и жена на име Ефи, която отказа да спомене фамилията си, направиха пресконференция, на която говориха за предполагаема връзка с Хамър. По време на събитието Ефи казва, че отношенията ѝ с актьора започват през 2016 година, след като се запознават чрез Фейсбук. Тогава тя е била на 20 години и според нея, се е влюбила на мига.

Връзката им започва да се развива доста бързо, като Ефи твърди, че Хамър е използвал манипулативни тактики, за да я държи до себе си. „Неговото поведение започна да става доста агресивно. Той ме насилваше физически, психически и сексуално“, казва жената. Тя стига и по-далеч, като разкрива, че в един момент актьорът я е изнасилил.

„На 24 април 2017 година Арми Хамър ме изнасили жестоко в продължение на четири часа в Лос Анджелис. През това време той на няколко пъти удряше главата ми в стена и насини лицето ми. Упражни и други актове на насилие, на които аз не бях съгласна. Мислех, че ще умра“

24-годишната жена твърди, че се е опитала да избяга, но Хамър е наранил краката ѝ, като я е възпрепятствал да ходи. Полицията в Лос Анджелис потвърди, че е започнала разследване по случая и главният заподозрян за атаката наистина е Арми Хамър. Органите на реда вече имат доказателства, представени от Ефи, които тепърва ще трябва да се установят дали са истина.

В отговор на обвиненията, Андрю Бретлър – адвокат на актьора – изпрати официално съобщение до медиите, в което отрича всички обвинения. „Личната кореспонденция на Ефи с г-н Хамър е в пълен разрез с това, което казва. Г-н Хамър е отговорил, че не иска да поддържа никакви отношения с нея“, се казва в изявлението.

Адвокатът представя и снимка от чатовете между двамата, като един от тях е от юли 2020 година. В него Ефи описва сексуалните си желания, като Хамър отказва да участва в тях. „Можем да говорим и да сме приятели, но това няма да го направя“, пише още в този предполагаем чат. Бретлър допълва, че клиентът му никога не е искал да показва тези разговори, но е трябвало да се защити срещу фалшивите твърдения.

Глория Алфред, която е адвокатка на Ефи, отговори на изявлението на Бретлър. Тя казва, че повечето от интимните отношения между клиентката ѝ и Хамър са били по взаимно съгласие, но не всички. „Важно е да се знае, че дори партньорът ви да се съгласи за сексуално отношение, той има право да се откаже от него по всяко едно време. Ако вие не уважите тази молба, вече започвате да извършвате престъпление“, категорична е Глория.

Тя казва, че Ефи е представила своите доказателства пред органите на реда и насърчава всеки, който има подобни оплаквания от Хамър, да се включи в делото срещу него. „Предизвиквам Арми Хамър да представи всички, не само част, от комуникациите си с Ефи пред полицията в Лос Анджелис и да отговори на въпросите им директно, а не чрез адвоката си“.

След като се разделя с Хамър, Ефи се опитва да проумее точно какво ѝ се е случило. „Опитах се да оправдая действията му като някаква форма на любов“, казва тя. Глория отказа да отговори дали клиентката ѝ стои зад профила @houseofeffie, където бяха публикувани няколко лични съобщения, за които се твърди, че са между Ефи и Хамър.

През януари бившата приятелка на Арми – Пейдж Лоренце – говори пред E!News за отворената си връзка с актьора, с когото започва да се среща миналия септември. Тя казва, че романсът им се развил много бързо, като постепенно в него били включени няколко садо-мазо техники. Жената е категорична, че всичко е било по взаимно съгласие. Двамата са имали протокол, в който пишело, че всеки от тях трябва да се яви на определено място в определено време и да се подчинява на определени правила.

Моделът казва, че е приключила връзката си с актьора, след като той станал твърде ревнив и се опитвал да я контролира и да ѝ казва с кого да излиза и кой да бъде в живота й. „Започнах да се притеснявам и да изпитвам болки в стомаха. Знаех, че трябва да се махна“, казва Пейдж пред E!News.

Засега няма официално становище от самия Арми Хамър по обвиненията в изнасилване и побой.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )