IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 месеца след развода: Арми Хамър засечен с дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур

4 септември 2020 17 40

Актьорът и Румър Уилис изглеждат доста близки

Снимка: БГНЕС

Арми Хамър вече е свободен и е започнал да си търси нова любов.

Преди три месеца актьорът обяви, че се разделя със съпругата си Елизабет Чейбърс след почти 10-годишен брак. Явно Хамър се наслаждава на ергенския живот, тъй като в четвърък се появиха снимки, на които той е в компанията на Румър Уилис. Двамата бяха хванати на разходка из Лос Анджелис, носейки предпазни средства срещу коронавируса.

Една снимка накара хората да започнат спекулациите, че Арми и Румър са нещо повече от приятели. На нея се вижда как актьорът е прегърнал дъщерята на Брус Улис и Деми Мур и двамата изглеждат доста близки. Двойката дори е успяла да съчетае предпазните си маски, което още повече сочи към връзка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHARMIE (@randomluck_ofthe_universe) on

Според източник обаче нещата са малко по-различни. Близък до Хамър твърди, че в момента актьорът не търси нищо сериозно. "Той и съпругата му бяха заедно дълго време, затова той не търси връзка в момента". Засега нито Арми, нито Румър са коментирали слуховете за романтични отношения. 

Въпреки раздялата, Елизабет Чеймърс поздрави бившия си съпруг за рождения му ден. Актьорът навърши 34 години на 28 август. "Честит рожден ден. Обичан си", написа тя под снимка на двамата и техните две деца - 5-годишната Харпър и 3-годишният Форд. Друг източник казва, че Хамър и съпругата му се справят доста добре с раздялата и по никакъв начин не позволяват това да се отрази на децата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Chambers (@elizabethchambers) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари