IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата съпруга на Арми Хамър е ужасена от поведението му: „Тя живее в кошмар“

22 януари 2021 14 50

„Тя вече не разпознава мъжа, за когото се е омъжила“, разказва неин близък

Снимка: БГНЕС

Когато в социалните мрежи бяха разкрити шокиращи подробности от личния живот на 34-годишния Арми Хамър, мнозина предположиха, че това е причината за раздялата му със съпругата му Елизабет Чембърс. Звездите обявиха раздялата си миналото лято. Запознати твърдят, че 38-годишната актриса нямала представа за лудориите на съпруга си и била шокирана не по-малко от останалите.

„Елизабет беше ужасена и шокирана. Тя живее в кошмар. Вече не разпознава мъжа, за когото се е омъжила. Тя иска да помогне на Арми, но не може да го направи сама“, каза източник пред Us Weekly. Отбелязва се, че Чембърс не познава нито едно от момичетата, на които Хамър изпращал неприлични съобщения, в които наред с други неща той признава и за канибализъм.

След раздялата Елизабет заведе 6-годишната си дъщеря Харпър и 4-годишния син Форд на Каймановите острови, където тя и Арми притежават къща.

През декември звездата от „Назови ме с твоето име“ посети наследниците и в хотелска стая записа скандално видео с предполагаемото участие на госпожица Кайман. По-късно той трябваше да се извини публично за това.

Също така властите на Каймановите острови обърнаха внимание на тайния Instagram на 34-годишния актьор. Във видеото, заснето в хотелска стая, може да се види полуголо момиче, позиращо на леглото в провокативна поза. Арми Хамър я нарича „Мис Кайман“ и загатва за съвместен отдих от категорията 18+.

Организаторите на националния конкурс за красота веднага реагираха на видеото, заявявайки, че момичето няма нищо общо с истинската победителка. Арми призна това и се извини публично. Тогава, според Page Six, полицията е получила „сигнал за злоупотреба с информационни и комуникационни технологии“. Служителите разследват и разговарят с Хамър, след което са му издали предупреждение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари