IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арми Хамър – канибал? Бившата му съпруга Елизабет Чембърс – шокирана

15 януари 2021 08 40

„Арми прилича на чудовище“, пише приятелка на Чембърс

Снимка: БГНЕС

Преди дни в социалните мрежи попадна личната кореспонденция на 34-годишния Арми Хамър с един от феновете му в Instagram. В съобщенията актьорът твърди, че е канибал, пише си с момичета, на които обяснява, че иска да извади сърцата им и да изпие кръвта им, и като цяло се държи много несериозно.

Някои от жените споделят, че Хамър е използвал факта, че е известен, за да се доближи до тях и да ги манипулира за сексуални отношения, като някои споделят, че актьорът ги е молил да им изпие кръвта.

Звездата от филма „Призови ме с твоето име“ все още не е коментирала гръмките изявления в медиите, но бившата му съпруга, 38-годишната Елизабет Чембърс, не можеше да сдържи емоциите си.

Близка приятелка на Елизабет заяви пред портала Daily Mail, че за модела поведението на бившия ѝ съпруг е истински шок. Както се оказва, някои от съобщенията датират от февруари 2020 г., когато все още са били женени.

„Арми прилича на чудовище. Много от засегнатите жени поискаха помощта на Елизабет. Отначало тя не искаше да признае ужасното поведение на Арми пред себе си, но сега знае, че жените казваха истината. Хамър имаше съвсем друга страна, за която тя не знаеше. Дали той винаги е бил такъв или просто го е пазил в тайна дълго време, тя не знае“, казал източникът пред изданието.

Той добавя още, че една от жените се е нуждаела от помощта на лекари, след като е разговаряла с актьора. Тя страдала от емоционално и вероятно дори физическо насилие. „Той буквално я „ловеше“, когато тя се опитала да излезе от връзката. Хамър я караше да се чувства некомфортно, а нещата, които той правеше, я караха да се страхува“, завърши приятелката на Чембърс.

Елизабет и Арми се разделиха през 2020 г. след 10 години брак поради многобройните авантюри на актьора. Бившите съпрузи имат две деца: 6-годишния Харпър и 3-годишния Форд.

Макар и да няма потвърждение от самия актьор и от неговия агент, стана ясно, че Хамър е бил лишен от ролята в Shotgun Wedding, където щеше да си партнира с Дженифър Лопес. Очаква се той да бъде заменен от Райън Рейнолдс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари