IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Край на любовта: Звездните разводи на 2020 година

26 декември 2020 13 30

Непреодолими различия е най-честата причина

Снимка: iStock

2019 година беше тежка за звездните семейства. Тогава станахме свидетели на няколко провалени връзки, които изобщо не очаквахме. Актрисата Мишел Уилямс се раздели със съпруга си Фил Елверум само след едногодишен брак. Черната серия продължи с развалянето на годежа между Лейди Гага и Кристиан Карино, след което годината приключи с окончателната раздяла между Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс, само няколко месеца след тайната им сватба.

Навлизайки в 2020 година всички смятахме, че е време за ново начало. Стискахме палци за промяна в личния и професионалния си живот, но всичко това се сгромоляса, когато пандемията удари света. Затворени у дома, усетихме колко важни са семейството и приятелите и как те са единствените сили, които могат да ни държат в кондиция по време на изолацията. И докато някои от нас успяха да укрепят връзката с близките си хора, то карантината се оказа непосилна за няколко известни двойки.

Част от елита на Холивуд сложи край на любовта, добавяйки още негативизъм към тази година. Финалът на връзката между Остин Бътлър и Ванеса Хъджинс, между Лили-Роуз Деп и Тимъти Шаламе, както и между Кара Делевин и Ашли Бенсън изненадаха всички, но имаше и още по-шокиращи новини. Говорим за звездните разводи на 2020-а, които малко или много ни накараха да се запитаме дали в Холивуд има място за любов.

Ето кои съпрузи си казаха довиждане през тази година

Кели Кларксън и Брандън Блаксток

През юни стана ясно, че Кели Кларксън е подала молба за развод и има желание да приключи 7-годишния си брак с Брандън Блаксток. Двамата имат две деца – дъщеря Ривър и син Ремингтън, а изпълнителката е и доведена майка на 13-годишния син Сет и 18-годишната дъщеря Савана, които Блаксток има от предишен брак. Въпреки че двамата прекарваха изолацията в семейното ранчо в Монтана, явно нещата са се разпаднали по време на карантината.

Арми Хамър и Елизабет Чеймбърс

След 10-годишен брак Арми Хамър и Елизабет Чеймбърс обявиха, че слагат край на семейния си живот. В общо съобщение в социалните мрежи, публикувано на 10 юли, двойката, която има две деца заедно, написа, че тяхното приключение като приятели, сродни души, партньори и родители вече е приключило. Те помолиха журналистите да не им навлизат в личното пространство през този труден период.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armie Hammer (@armiehammer)

Последната семейна ваканция беше на Каймановите острови, където Хамър, Чеймбърс, 5-годишната Грейс и 3-годишният Форд отпразнуваха 10 години брак, както и Деня на бащата. За годишнината им Елизабет публикува снимка в социалните мрежи, под която написа, че е благодарна за Арми, за общото им десетилетие, за семейството и за най-прекрасната петък вечер.

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн

Един от най-обсъжданите разводи тази година беше между Меган Фокс и Брайън Остин Грийн. За разрив в отношенията им се заговори, когато актрисата беше забелязана в компанията на рапъра Machine Gun Kelly. Тогава Фокс заяви, че работи с изпълнителя по новото му парче, в чийто клип ще участва. Месец по-късно обаче стана ясно, че тя е поискала развод от Брайън. Актьорът говори открито за момента в своя подкаст.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zsarie Vidal (@izsarie13)

„Тя се върна от работа в чужбина и заяви, че се чувства по-добре сама и иска да опита да живее по този начин“, каза Грийн. Добавя, че е бил шокиран от желанието на съпругата си, но е уважил решението ѝ. Двамата решават да се разделят за малко, за да видят дали любовта им ще ги събере отново, но това не се случва. Вместо това, Фокс започна връзка с Machine Gun Kelly и онлайн война с Остин Грийн.

Мери-Кейт Олсън и Оливие Саркози

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glamour (@glamourmag)

Двамата се разведоха след 5-годишен брак. Според TMZ, Олсън е подписала молбата на 17 април, но е имала проблеми с подаването ѝ заради пандемията от коронавирус. На 15 май искането за незабавно прекратяване на брака е било отхвърлено от съда в Ню Йорк. Според съда причините не са били достатъчно сериозни, за да се прибегне към бърза процедура.

Памела Андерсън и Джон Питърс

Памела Андерсън и Джон Питърс се разделиха през февруари, само 12 дни след тайната си сватба в Малибу. Бившата актриса потвърди новината пред ET, като благодари на всички за милите пожелания за брака ѝ, но той съвсем скоро ще приключи. Тя и Питърс са решили да се разделят, за да може всеки един от тях да разбере какво иска от живота.

Ана Уинтур и Шелби Брайън

По принцип Ана Уинтур попада в медийното пространство заради модните си успехи, но през 2020 година личният ѝ живот излезе на преден план. След повече от 20 години брак тя и съпругът ѝ Шелби Брайън са решили, че е време да поемат в различни посоки. Според множество източници, проблемите на двойката започват още през 2013 година, когато спират и общите им изяви.

Ана и Шелби се запознават през 1999 година, когато обаче той все още е женен. Заради модната икона Брайън се развежда със съпругата си и започва връзка с Уинтур. През 2004 година двамата се венчаят и отглеждат двете деца на Ана от предишен брак.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари