IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сватба по време на пандемия: Кои звезди сключиха брак тайно?

27 декември 2020 16 30

Те не отложиха плановете си за венчило за 2021 година 

БГНЕС

Сватба по време на пандемия. Освен социалното дистанциране, изолацията и промяна в общуването, много от нас станаха свидетели и на това през отминаващата 2020 г. Получили покана за радостното на пръв поглед събитие, гостите трябваше да носят маски и да стоят на разстояние едни от други. И докато някои промениха плановете си за бракосъчетание заради разпространението на коронавируса, други решиха да не го правят и да подпишат брака си.

Заради това, че са доста известни и не желаят да привличат вниманието на медиите, много звезди вдигнаха тайни сватби, при тесен кръг от хора и спазване на противоепидемичните мерки. Някои криха до последно, че вече носят халки, а други съобщиха, че вече са женени, непосредствено след самата церемония. Малко са онези обаче, които показаха и снимки.

Кои звездни двойки сключиха тайно брак по време на пандемия? 

1. Принцеса Беатрис и Едуардо Мапели Моци

В средата на юли една от внучките на Елизабет Втора изненада британците и целия свят, съобщавайки, че е имала скромна сватба в замъка Уиндзор. Тя бе и първата след началото на пандемията.

принцеса Беатрис

БГНЕС

„На малката церемония присъстваха кралицата, херцогът на Единбург и най-близките от семейството. Сватбата се проведе в съответствие с мерките, разпоредени от правителството“, обявиха от пресцентъра на Бъкингамския дворец.

Принцеса Беатрис, която е любимка на кралицата, трябваше да се омъжи за своя избраник още през май 2020 г. След като един път тя отложи сватбата, с половинката ѝ решили, че все пак трябва да намерят компромисен вариант.

Дъщерята на принц Андрю избрала какво да носи на сватбата в последния момент. Тя се спряла на винтидж рокля – същата, с която баба ѝ сключила брак, но с някои подобрения. Кралицата ѝ заела и диамантената си тиара, с която минала под венчило с принц Филип.

Булчинската рокля в слонова кост и аксесоарът за глава със скъпоценни камъни е може би най-сантименталният подарък, който някога кралицата е правила на своята внучка, с която има силна връзка.

2. Скарлет Йохансон и Колин Джост

Известната актриса, която преди години казваше, че е приключила с мъжете, сключи брак номер 3 в своя живот преди малко повече от месец. Тя е казала „Да“ на приятеля си Колин Джост през октомври, като двамата държали никой да не разбира за скромната им сватба.

Актрисата и нейният любим се сгодиха през 2019-а, след близо 9-месечна връзка.

Според съобщение на известна американска организация, двойката помолила всички свои почитатели, които се радват за бракосъчетанието, да помогнат на възрастни хора чрез дарения, тъй като те са най-уязвими по време на пандемия.

По-рано русокосата актриса бе омъжена за Райън Рейнолдс (2008-2010) и Ромен Дориак (2014-2017).

3. Ема Стоун и Дейв Маккери

Актрисата Ема Стоун и годеникът ѝ Дейв Маккери трябваше да се венчаят през пролетта на 2020 г., но заради пандемията отложиха сватбата. По-късно те бяха забелязани с брачни халки на ръцете, а няколко месеца по-късно стана ясно защо са решили да подпишат тайно.

Сега холивудската звезда е в напреднала бременност, която заради социалната изолация успя да скрие за известно време.

След като папараци заснеха отблизо разходката на актрисата и режисьора, почитателите им разбраха, че двамата очакват първото си дете. На кадрите Ема Стоун е видимо по-дебела и носи гащеризон за бременни.

4. Шон Пен и Лейла Джордж

Холивудската звезда подписа тайно с 28-годишната си приятелка Лейла Джордж. Това е трети брак за Шон Пен, който е с красавицата от 2016 г.

Бащата на булката – актьорът Винсънт Д'Онофрио, е само с година по-голям от своя зет (59 години).

Може би не знаете, но първата съпруга на Шон Пен е била поп иконата Мадона. Двамата се женят през 1985 г., но бракът им трае само 4 години. През 1996 г. актьорът взима Робин Райт.

59-годишният младоженец признава, че е „сложен за харесване от разстояние“, но ето, че след третата му сватба може да кажем, че „за всеки влак си има пътник“.

5. Франки Мюниц и Пейдж Прайс

Симпатичният младеж от сериала „Малкълм“ се врече на вечна вярност на приятелката си Пейдж Прайс. Двамата са подписали през февруари 2020 г. Заради това, че скоро ще стават родители, решили да не отлагат сватбата.

„През последните четири години и половина Пейдж и аз преживяхме невероятни неща заедно.
 
Пътувахме по света, наслаждавайки се на всички тези възможности, които се предоставят веднъж в живота. И макар все още да вярваме, че малките моменти ни правят най-щастливи, нищо не може да се сравни с това да чуеш как бие сърцето на твоето бебе“, разказа 34-годишният Мюниц в техния общ канал в YouTube.

Комикът и жена му са сключили брак без да правят тържество, но за обявяване пола на бебето събраха най-близките си приятели. Тогава те споделиха трогателна снимка, на която има балони с надписа „Момче“.

„Когато разбрахме, че очакваме дете, и за двама ни беше трудно да повярваме. Дори бяхме шокирани. Знаехме, че искаме деца, но ни казваха, че шансовете ни не са големи. Всяка следваща среща с доктора ме караше да се чувствам по-малко жена. Вълнувам се, че се преборихме и вече съм в 15-ата седмица. Продължаваме да броим“, казва Пейдж Прайс по повод тяхното трепетно очакване.

6. Джон Сина и Шей Шариатзаде

Известният кечист подписа с приятелката си в средата на октомври, в присъствието на адвокат. Двамата искали да узаконят по-скоро връзката си, а заради коронавируса, въобще не купували украса, нито запазили ресторант за тържество. Съобразили се и с изискванията на властите и противоепидемичните мерки, като просто подписали пред свидетел.

Джон Сина се жени повторно след развода си с Лиз Хъбърдю, който получи преди близо 8 години.

Звездата коментира в свое старо интервю, че намерил новата си любов на снимачната площадка.

„Това, което е специално в този филм е, че независимо в какви други проекти участвам в бъдеще, тук се запознах с много специален човек“, казва той по повод работата си в „Не си играй с огъня“ (2019), където се влюбил в Шей.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари