IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На фона на изборите в САЩ: Сватба в рода на Джон Кенеди

6 ноември 2020 17 50

Внучката на неговата покойна сестра се венча с рокля на Dior

Pixabay

Докато американците нямат търпение да научат кой ще е новият президент на САЩ, родът на някогашния държавен глава Джон Кенеди изненада всички със сватба. Юнис Шрайвър, която е внучка на покойната сестра на държавника, се венча за своя избраник Майки Серафин Гарсия. На церемонията, състояла се в църквата „Свети Патрик“ в Маями, са присъствали само техните родители, както и близо 30 души гости.

Булката, която е кръстена на своята известна баба, е решила да почете паметта ѝ, като се омъжи в сватбената ѝ рокля на марката Dior.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от EKS (@ekshriver) на

„Баба ми я е носела на сватбата си с дядо ми на 23 май 1953 г. 67 години по-късно аз я сложих, за да се омъжа за Майки“, коментира Юнис пред списание Vogue. По думите ѝ, моделът с цвят слонова кост и няколко дупки, получени от стоенето му гардероба през годините, не я спрели в избора ѝ.

Според източници на модната библия, Шрайвър е занесла роклята в луксозен булчински бутик в Маями, за да ѝ нанесат някои корекции. Там заедно с дизайнерите решила да променят горната ѝ част, като премахнат ръкавите и създадат по-модерно бюстие. Благодарение на това, че с баба ѝ са с един и същи ръст и подобна структура, не се наложило „да пипат“ плата в талията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от KT Merry (@ktmerry) на

Наследничката на Юнис Кенеди Шрайвър, която основава Специалните олимпийски игри в САЩ през 1968 г., имала по-грандиозни планове за своята сватба, но заради пандемията решила да съкрати списъка от 200 гости. Тя и приятелят ѝ решили все пак да почерпят след подписването, като заменили огромната бална зала, която избрали първоначално, с местен сърф клуб.

Освен със своята винтидж рокля, булката привлече вниманието и с кабриолета на баба си, с който тя и младоженецът пристигнаха за празненството.

„Мисля, че баба ми искаше да се увери, че ще се возя в нейния кабриолет“, казва още Юнис.

От снимките на булката в Instagram виждаме, че роклята на нейната покойна баба е направена така, че след официалната церемония тя да махне дългата ѝ част и да остане само с горната, която представлява малка кокетна рокля. С нея тя носи удобни маратонки, с които може да танцува на дансинга с гостите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @thedressfriends на

Сватбата на Юнис Шрайвър е поредната в света на известните личности, състояла се при по-специални мерки за сигурност заради разпространението на коронавируса. По подобен начин една от внучките на кралица Елизабет Втора каза „Да“ на своя приятел по-рано тази година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари