IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сватби на 2019 година: Кои звезди минаха под венчилото

26 декември 2019 16 30

Някои от тях дори направиха повече от една церемония

Снимка: Reuters

2019 година върви към своя край и с нея ще поставим и финала на това десетилетие. През изминалите 365 дни станахме косвени свидетели на доста звездни сватби и присъствахме на едни от най-големите събития. Годежите на някои известни личности бързо се превърнаха в брак, а други пък приключиха с неуспех.

Днес обаче ще говорим за щастливите събития, а именно за звездите, които избраха 2019 година, за да встъпят в брак. Тайна или не, такъв вид церемония винаги намира място в медиите и трудно може да остане скрита дълго време. Особено когато говорим за личности от ранга на Джъстин Бийбър, Джо Джонас, Дженифър Лоурънс и много други.

За съжаление, не получихме покана за нито едно от тези събития, но пък ние не сме от тези, които се сърдят дълго време. Затова събрахме на едно място сватбите, които бяха най-широко коментирани през изминалите 365 дни.

Дженифър Лоурънс и Кук Марони

Историята на тези двама влюбени започва през 2018 година, когато са забелязани за първи път заедно. Явно нещата бързо са се развили в правилната посока, тъй като Дженифър Лоурънс разкри през 2019-а, че Марони вече е задал важния въпрос. Двамата започнаха плановете си за сватба, която се състоя през октомври.

Събитието беше посетено от близо 150 гости, сред които бяха и Ема Стоун, Сиена Милър, Ашли Олсън и Крис Дженър. Според източници, Дженифър Лоурънс е била облечена с рокля на модната къща Dior. 

Ники Минаж и Кенет Пери

През октомври се състоя и още една звездна сватба. Ники Минаж сподели в Инстаграм, че се е венчала за своя годеник Ник Пери. Новината стана ясна, след като изпълнителката публикува снимка в социалната мрежа, на която се виждат две чаши с надпис „Госпожа“ и „Господин“, както и шапки, които са щампирани с „Булка“ и „Младоженец“. 

Изпълнителката дори написа под клипа и фамилията Пери, с което напълно потвърди, че вече официално е заета. Според текста в социалните мрежи, церемонията се е състояла на 21 октомври. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Barbie (@nickiminaj) на

И тук любовната история се развива доста бързо. Минаж и Пери се запознават през 2018 година и обявяват официално връзката си миналия декември. Явно чувствата на изпълнителката са силни, тъй като тя застана на страната на съпруга си след серията обвинения от фенове, че той не е правилният мъж за нея. 

Ник Пери е регистриран като сексуален насилник в Ню Йорк и е осъден за убийство през 2002 година. Въпреки това Минаж не намира нищо странно в половинката си и гордо застава до него в добро или лошо.

Ели Голдинг и Каспър Джоплинг

След толкова много есенни сватби, дойде ред и на една лятна. Изпълнителката Ели Голдинг се венча за своя любим Каспър Джоплинг на 31 август 2019 година. Голдинг заложи на елегантна рокля от Chloe, а събитието се състоя в град Йорк, Англия. 

Сред гостите личаха имената на Кейти Пери, Орландо Блум и Сиена Милър. Кралско присъствие също не липсваше. Принцеса Юджини, принцеса Беатрис и Сара, дукесата на Йорк, също уважиха събитието.

Хайди Клум и Том Каулиц

За тази звездна сватба все още няма официално потвърждение. Все пак обаче много медии отвъд океана смятат, че Хайди Клум и Том Каулиц са се венчали тайно през февруари 2019 година. Двамата официално съобщиха за връзката си през 2018 година, а миналата Коледа се сгодиха.

Това е трети брак за Клум, която преди това беше омъжена за стилиста Рик Пипино и изпълнителя Сийл. Именно с последния си съпруг тя има и три деца – двама сина и една дъщеря. „Била съм омъжена два пъти. Все още вярвам в любовта и брака. Явно първите два пъти не се получи, но сега намерих чудесен човек. Ще видим какво ще се случи“, заяви Клум в „Шоуто на Елън“ през януари.

Голямата разлика между Том и Хайди въобще не притеснява нито един от двамата. Моделката е на 46 години, а музикантът е на 29. 

Зоуи Кравиц и Карл Глусман

Още една звездна сватба, която се състоя през първата половина на 2019 година. Зоуи Кравиц и Карл Глусман се венчаха на 22 май, след като се сгодиха през ноември 2018 година. Актрисата сподели, че предложението не е било бляскаво събитие. „Бяхме вкъщи по пижами“.

Въпреки че официално станаха семейство през май, Кравиц и Глусман направиха втора сватба в Париж на 29 юни. Церемонията се състоя в дома на бащата на Зоуи – Лени Кравиц. Това събитие вече беше посетено от голям брой звезди, сред които Кара Делевин, Ашли Бенсън, Крис Пайн, Дензъл Уошингтън и много други. 

Софи Търнър и Джо Джонас

Една от сватбите на годината безспорно беше тази между Софи Търнър и Джо Джонас. Актрисата от „Игра на тронове“ и изпълнителят от Jonas Brothers дълго време бяха сгодени и всеки чакаше с нетърпение церемонията. Затова, когато се появи новината, че двамата са се оженили на тайна церемония в Лас Вегас след музикалните награди на Billboard, много от феновете им бяха разочаровани.

Все пак, истинска сватба имаше и тя беше на 29 юни във Франция, където се събра цял отбор от известни личности. Разбира се, там беше и колежката на Търнър и нейна най-добра приятелка Мейзи Уилямс, която изигра Аря Старк в „Игра на Тронове“. Уилямс дори беше и кума. 

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Тези двамата се жениха цели два пъти. Веднъж Джъстин и Хейли размениха обети на тайна церемония в Ню Йорк още през септември 2018 година. Все пак те решиха да направят и голяма церемония, на която да поканят своите близки и приятели. 

На събитието присъстваха Кендъл Дженър, мениджърът Скутър Браун, както и чичото на Хейли – актьорът Алек Болдуин. След официалната част на церемонията, гостите и съпрузите бяха ескортирани към хотел, в който е била организирана вечеря и коктейл.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Това, което успя да впечатли феновете на двойката, беше сватбената рокля на г-жа Бийбър. Тоалетът беше изцяло изработен от дизайнера Върджил Абло, а булката избра описваща тялото кройка с гол гръб и А-линеен силует, който се допълва от огромен шлейф, дълги ръкави и перлени инкрустации. 

„Докато смъртта ни раздели“ беше надписът, който стоеше в края на шлейфа на Хейли. 

А кои ще бъдат звездните сватби на 2020 година, предстои да разберем. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Pewdiepie fan ( преди 4 години )