IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Реални, но виртуални – сватбите в Турция

20 март 2020 09 00

Заради коронавируса, общината с нова услуга

Снимка: Pexels

След като заради пандемията от коронавирус бяха забранени празненствата на обществени места, в Турция общината започна да извършва онлайн бракосъчетания.

Виртуалните ритуали са вече реалност в Истанбул, съобщава Нова тв, позовавайки се на турската частна телевизия СиЕнЕн-Тюрк.

Не са забравени и гостите. Те също присъстват виртуално, тъй като нововъведената практика от турската община Юмранийе ще позволи на поканените да присъстват виртуално на церемонията, като наблюдават на живо сключването на брак.

Общината не позволява на близки на младоженците да присъстват на церемонията, но онези, които искат да станат свидетели на този щастлив момент, може да го гледат в реално време в интернет.

Заради пандемията много звезди решиха да отложат сватбите си. Сред тях са Орландо Блум и Кейти Пери, които очакват дете. Същия пример последва и Ема Стоун, както и принцеса Беатрис.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари