IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арми Хамър се извини в социалните мрежи

21 януари 2021 10 40

Актьорът се замеси в голям скандал

Снимка: БГНЕС

В сложна ситуация се намира актьорът Арми Хамър след развода и излязлата информация за неговото поведение. След публикуването на шокиращата кореспонденция на 34-годишния актьор с момичета, всички негови страници в социалните мрежи бяха разгледани – включително тези, за които малцина знаеха, че съществуват.

В затворения акаунт на Арми Хамър откриха противоречиви видеоклипове, които той публикува за приятелите си. В един от видеоклиповете в стаята на звездата се вижда момиче с бельо, застанало на четири крака, което актьорът нарича Мис Кайман.

Организацията, отговорна за националния конкурс за красота на Каймановите острови, веднага реагира на скандалното видео и заяви, че показаното момиче никога не е получавало титлата. Скоро Арми потвърди, че думите му са само шега и се извини на истинската победителка в състезанието.

„Бих искал да поясня, че лицето от видеото ми, което е откраднато от личния ми Instagram, не е г-жа Кайман. Искрено се извинявам за всяко объркване, което може да е причинил глупавият ми опит за шега“, извини се Хамър.

Актьорът отлетя за островите, за да види бившата си любима Елизабет Чеймбърс и децата си – 5-годишната Харпър и 3-годишния Форд. След раздялата си актрисата заведе наследниците на Каймановите острови, където двамата с Арми притежават къща и оттогава не се е връщала в САЩ.

Актьорът пък се бори със скандал около изтеклите новини за твърденията му в социалните мрежи, че е канибал и за недопустимо отношение с други момичета. Заради това се наложи и да се откаже от роля във филм, в който щеше да си партнира с Дженифър Лопес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари