IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Симпсън не близвала алкохол по време на пандемията

30 март 2021 11 00

Звездата разказва как се справила със стреса

БГНЕС

Джесика Симпсън не е близвала алкохол цяла година. Това призна самата тя в интервю за The Tamron Hall Show. Включвайки се във видео връзка, звездата разказа защо не ѝ се пиело по време на пандемията и как е успяла да се справи със стреса.

„Не съм мислила за алкохол“, разкрива американската певица, която е трезва още от ноември 2017-а.

Симпсън посочва, че цялата изминала година е била доста предизвикателна и въздържанието от алкохол е едно от нещата, които е успяла да направи въпреки напрегнатата обстановка.

„Странно е, защото от алкохола ми беше лесно да се откажа“, обяснява Джесика, цитирана от списание People. По думите ѝ, след едно парти за Хелоуин, тя обявила на приятелите си, че трябва да откаже алкохола и го направила. А съпругът ѝ Ерик Джонсън я подкрепил, като направил същото. По-късно съпругата му разказва цялата история в своята мемоарна книга – Open book.

„Той каза: „Ще го направя с теб, маце“, спомня си тя, като изтъква колко любящ съпруг и баща има до себе си.

Актрисата има три деца – син и две дъщери. След раждането на последната качи повече килограми, но използва пандемията не само, за да не пие алкохол, но и за да влезе отново във форма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари