IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън пуска документален филм за пържените картофи

16 август 2021 18 00

Звездата обикаля света, за да разбере защо толкова много хора обичат точно тази храна

Снимка: Getty Images

Криси Тейгън влезе в света на подправките. 

Авторката на готварски книги пусна на пазара лимитирана серия млечна горчица в партньорство с марката Sir Kensington's. Звездата отпразнува новото си начинание, споделяйки клип в Instagram, на който показва как прави пържени картофи от нищото, след което им се наслаждава заедно с новия си сос. 

"Пържените картофи са невероятни. Невероятно вкусни и успкояващи, те са оценявани от хората по цял свят. Но пържените картофи са нищо без сос и отдавна имах амбицията да създам перфектната добавка. Сладко, пиканто и удовлетворяващо, създадохме нещо, което според мен, отговаря на всички вкусове и плаче за едно солено пържено картофче, към което да се прикрепи", казва Тейгън в официално съобщение. 

Сосът е направен от първокласни, не-ГМО съставки, а ароматът е описан като "спокоен баланс между сладко и пикантно с първоначален вкус на медена основа, последван от задоволителна горчица". Пърженият сос вече се предлага на пазара на цена между 5.99 и 6.99 долара. 

Криси Тейгън също така създаде и документален филм за културното значение на пържените картофи, озаглавен "КАРТОФКИ! Филмът". В лентата ще видим как звездата обикаля света, за да разбере защо толкова много хора харесват въпросното ястие. Филмът е направен с продуценската компания Zero Point Zero, която е носител на награди "Еми". 

"Радваме се да използваме първокласни съставки за създаване на подправки с най-добър вкус, които събират хората, така че кулинарната визия на Криси за този продукт беше наистина вълнуваща", казва Алекс Медейрос, ръководител на Greenhouse, Unilever Foods & Refreshments. Той допълва, че е щастлив от крайния резултат, който се е превърнал в страхотна добавка за пържените картофки и в крайна сметка ги е изпратил на най-страхотното пътуване, в което са разбрали защо хората по цял свят обичат пърженото ястие. 

Криси Тейгън отдавна си е спечелила титлата на "звезден готвач", създавайки своя собствена кулинарна империя. През 2016 година тя издава първата си книга с рецепти, озаглавена Cravings: Recipes for All of the Food You Want to Eat, последвана от Cravings: Hungry for More през 2018-а. В добавка към това звездата предлага и готварски уреди, както и управлява свой кулинарен сайт. 

"Винаги съм знаела, че искам да бъда майка. Знаех, че исках да бъда съпруга, но никога не съм знаела какво искам да правя в професионален план. Но ако мога да накарам хората да влязат в кухнята и да готвят заедно със своето семейство и да направят нещо, с което ще се гордеят, то тогава ще бъда щастлива", казва Тейгън пред списание People. Допълва, че се чувства огромна късметлийка, че може да прави нещо, което обича и това да й носи печалби. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари