IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Криси Тейгън се предаде на новия звезден тренд

9 април 2021 09 00

Авторката на готварски книги промени цвета на косата си

Снимка: Getty

През последните няколко месеца звездите ни показват, че изолацията вреди точно толкова и на тях, колкото и на нас. Въпреки че живеят в огромни къщи с множество удобства, известните личности изпитват самота, скука и еднообразие, които ги карат да правят неща, които иначе никога не биха пробвали.

Една от най-големите тенденции по време на изолацията беше боядисването у дома и то в точно определена гама. Кая Гербер, Дуа Липа, Рики Мартин и Сиара решиха да променят цвета на косата си и заложиха на нещо по-забавно и различно, което да отвлече вниманието им от пандемията. Нюансът, който избраха, беше пастелнорозово и веднага привлече погледите на феновете. Той бързо се превърна в предпочитан от много хора и с право беше наречен „цветът на карантината“.

Макар и малко късно, Криси Тейгън реши да последва звездната тенденция и замени кестенявата си коса за пастелнорозова. Промяната е постигната с помощта на фризьорите ѝ Трейси Кънингам и Аринел де Леон, като целият процес беше показан в Instagram. Въпреки че досега съпругата на Джон Леджънд демонстрираше цветни перуки, пастелнорозовият цвят е истински и ще остане поне няколко дни върху косата ѝ.

През уикенда Тейгън намекна, че ще прави промяна в прическата си, публикувайки снимка в социалните мрежи, на която е боядисана в русо. Ден по-късно тя сподели видео, на което се вижда как фризьорите ѝ усърдно работят за постигане на нещо ново. „Започваме“, написа звездата под клипа.

Промяната идва само седмица, след като Криси се появи на корицата на списание People за неговия специален брой за красотата. В него тя говори за несигурностите, плюсовете и минусите на славата и как отглежда двете си деца заедно с Джон Леджънд. „Аз съм свободен дух и искам децата да бъдат деца. Ние смятаме, че добротата е най-важното нещо. Когато се срещнете с нашите деца, ще видите, че те са много топли и приятелски настроени“, казва Тейгън пред People.

Добавя, че всеки родител трябва да остави децата да се наслаждават на малките моменти и да развиват въображението си. Криси казва, че родителството определено е променило нейния и живота на Джон. Благодарение на него, тя разбира много нови неща за съпруга си и осъзнава, че именно той е човекът, с когото иска да остарее.

„Нямам търпение да сме един до друг с побелели коси и да чакаме внуците си в неделя на обяд. Това ще е невероятно преживяване за мен. Ще съм много радостна да видя цялото си семейство заедно около една и съща маса“, надява се звездата. Тези мечти са в доста далечно бъдеще, тъй като дъщеря ѝ Луна е все още на 4, а синът ѝ Майлс е на 2 години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари