IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Дженър и Криси Тейгън с обща линия за дома и тялото

25 март 2021 11 00

Двете дами споделиха забавно видео от „професионалната си среща“

Снимка: Getty

Крис Дженър и Криси Тейгън започват общ бизнес.

Звездата от Keeping Up with the Kardashians и авторката на готварски книги съюзиха сили с изпълнителния директор на Good American, за да създадат марката Safely, която е съставена от продукти за дома и за грижа за тялото.

Колекцията ще включва стоки като сапуни за ръце, крем за ръце, дезинфектант за ръце, препарат за прозорци, универсален препарат за почистване и много други. Safely ще бъде пусната на 25 март и според информацията е „отдадена на чистото почистване с използването само на натурални ароматерапевтични аромати“. Засега цената на продукти не е обявена публично.

За да споделят щастливата новина с феновете си, Дженър и Тейгън публикуваха забавно видео в социалните мрежи. В него се показва първата среща на новия бизнес тандем, където се обсъждат идеи за продукти, безопасни за природата и семейството. За да измислят по-бързо най-доброто решение, двете дами си бият шамари.

„Искам собствена линия, защото, честно казано, всеки си има“, казва Криси Тейгън във видеото. Тя добавя, че е много щастлива от факта, че ще работи с майстора на марките Крис Дженър. Риалити звездата пък заяви, че е доволна от партньорството си с Криси, като шеговито заяви, че се надява идеите ѝ да не са твърде глупави.

В клипа Тейгън споделя някои от идеите си с Дженър, като предварително сдъвкани спагети и летяща раница за кучета. За нейно съжаление, нито едно от предложенията не беше прието. „За бога, Крис! Исках да дойда на място, в което мога безопасно да споделя идеите си“, оплаква се Криси. Тогава на Дженър ѝ хрумва идеята за създаването на Safely, което в превод означава „безопасно“.

Стожерът на клана Кардашян-Дженър казва, че двете трябва да направят линия за супер ефективни почистващи продукти, които да са на растителна основа и да са безопасни за цялото семейство.

Това е поредното бизнес начинание за двете дами, но първото, което правят заедно. Досега Тейгън има няколко издадени готварски книги и предлага кухненски пособия. От своя страна, Дженър е помогнала за създаването на козметичните линии на своите деца, включително Kylie Cosmetics и Skims, като наскоро подаде документи за патентоване на собствена козметична линия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари