IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън каза „чао“ на Twitter

26 март 2021 17 40

Носел ѝ повече негативи, отколкото позитиви

БГНЕС

Криси Тейгън каза „чао“ на последователите си в Twitter. Жената на певеца Джон Леджънт обяви, че платформата ѝ носи повече негативи, отколкото позитиви, поради което ще изтрие акаунта си. И го направи.

„Повече от 10 години вие сте моят свят. Честно казано, дължа толкова много на този свят, който създадохме тук. Наистина считам толкова много от вас за мои истински приятели“, написа тя. Но уточни, че въпреки това не ѝ харесва настроението и е време да се сбогува.

35-годишната Криси обясни, че винаги са я смятали за силно момиче, което не се предава, но в момента не се смята за такова. По думите ѝ, в желанието си да се хареса на хората, тя се е превърнала в нещо, което не е.

„Насърчавам ви да знаете и никога да не забравяте, че думите ви имат значение. Без значение какво виждате, какво изобразява този човек или вашето намерение“, пише тя в последния си пост в Twitter.

Моделът има голяма активност в Instagram, където споделя и своите готварски рецепти. Но след като загуби третото си дете призна, че има нужда от малко почивка от социалните мрежи.

След като направи спонтанен аборт, Криси посочи, че ще спре да поддържа своето пространство в Twitter. Преди това пък, като една от най-големите поддръжници на Джо Байдън, бе блокирана от самия Доналд Тръмп, който изгуби президентския пост.

Малко след емоционалното си послание към феновете, Тейгън изтри акаунта си. Според някои от нейните последователи, критиката към нея за някои снимки, е основната причина тя да остане само в Instagram.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари