IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън си направи липосукция на бузите

15 септември 2021 14 50

Съпругата на Джон Леджънд се е подложила на специфична козметична операция

БГНЕС

Криси Тейгън има по-слаби бузи и по-изразени скули от преди! Моделът с тайландски корени разкри, че наскоро се е подложила на козметична операция за изсмукване на мазнините от бузите.

В кратък видеоклип в своята история в Instagram, Криси посочи лицето си и разказа: „Направих си процедурата на д-р Даймънд за отстраняване на букална мазнина от бузите.“.

Съпругата на поп певеца Джон Леджънд добави: „И откакто спрях да пия алкохол, наистина виждам резултатите по лицето си и ми харесва. Да, направих го, какво пък?

Криси Тейгън си е направила процедурата при известния в Лос Анджелис пластичен хирург д-р Джейсън Даймънд, който е доста предпочитан от знаменитостите в Холивуд.

В края на миналата година Криси обяви, че е решила да се откаже от алкохола точно след отпразнуването на 35-ия си рожден ден.

Красавицата винаги е била открита по отношение на пластичните процедури, които си е правила в миналото. През 2017 г. тя разкри, че има липосукция дори подмишниците си.

Изсмуках мазнините подмишниците си, което имаше много добър ефект. Тази процедура ме накара да се почувствам много по-красива в роклите си, много по-уверена. Това беше може би и най-глупавото нещо, което някога съм правила върху себе си. Глупаво, но ефектът ми хареса и не съжалявам, честно.“

Тейгън също така е имала гръдни импланти, които си е направила преди много години, но ги премахна през юни 2020 г.

По ирония на съдбата, през 2017 г. Криси каза, че хората винаги са я питали дали закръглените ѝ бузи са истински. „Всичко в мен е фалшиво, освен бузите ми“, каза тогава тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари