IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенен грим – Криси Тейгън с 4 варианта за очна линия

6 октомври 2021 16 30

„Адът е реален“, сподели тя за срива на социалните мрежи

Есенен грим – Криси Тейгън с 4 варианта за очна линия

„Адът е реален“. Така Криси Тейгън определи срива на социалните мрежи, който остави милиони хора по света без занимание. Моделът сподели, че заради липсата на Facebook и Instagram, успяла да сподели своя публикация с детски снимки в Twitter. И призна, че часове наред без част от профилите ѝ, се зачудила какво би правила, ако ги няма тях.

Съпругата на Джон Леджънт неведнъж напуска социалните мрежи, като част от това бе свързано и с някои скандали през годините. Все пак, тя отново се връща там и благодарение на това всеки ден ставаме свидетели на нейното ежедневие, което невинаги е розово. А когато е по-бляскаво, тя със сигурност е със страхотен грим, подготвяйки се за фотосесия, снимки или важно събитие, на което ще присъства. Наскоро звездата показа, че е голям почитател на по-нестандартна очна линия.

Вижте подробности за избора й:

1. Искрящо жълта

Тейгън сподели клип, в който я виждаме с един от домашните любимци на децата ѝ – симпатична игуана, която се катери по нея.

Докато моделътс е опитва да покаже животинчето в по-близък план, забелязваме, че тя е заложила на по-нестандартен цвят очна линия. Тя е в искрящо жълто, което няма как да не остане незабелязано.

2. Плаваща с геометрични фигури

Така наречената плаваща очна линия се превърна в истински хит през последните две години. Тя може да бъде върху изчистен клепач, както и в съчетание с различни сенки.

В профила си в Instagram Тейгън позира със своята нежна очна линия, която е поставена над клепачите, малко под веждите. Към нея има симпатични кръгчета, които я прекъсват на няколко места.

3. Холографска

Това лято една от тенденциите бе холографският грим с акцент върху очната линия, която просто се залепва и се отличава с това, че променя цвета си под въздействието на светлината. След Хейли Бийбър, Криси Тейгън е друга звезда, която показа, че харесва този грим, който се поставя изключително лесно.

Вместо плътно до миглите, звездата е избрала да си залепи холографската линия над клепачите, за да се превърне тя в плаваща.

4. Черна/графитена

Каквото и да си говорим, комбинацията между черна очна линия и червено червило, е класика в грима. Тя се харесва и от модела, която от време на време ползва и графитена.

С въпросния грим и подстрижка на черта, Тейгън се шегува, че прилича на Кортни Кардашян, която наскоро отряза дългата си грива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари