IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грим за напреднали – Doja Cat с идеи за плаваща очна линия

27 май 2021 10 30

Рапърката заложи на Balmain за наградите Billboard

БГНЕС/IStockphoto

Певицата Doja Cat бе една от звездите, които радваха зрителите на музикалните награди на списание Billboard. Заедно с дуетната ѝ половинка SZA, тя изпълни парчето Kiss Me More на сцената, с което вдигна настроението. Освен с монохромния си стайлинг, изпълнителката впечатли с танци и своя зашеметяващ грим, вдъхновен от 60-те.

Рапърката, която бе номинирана в цели 5 категории, получи наградата за най-добър R&B изпълнител при жените. За получаването на златния микрофон тя облече панталон и къс топ на райета в черно и бяло на Balmain, които комбинира с огромно колие с висулка и висящи обеци на Jacob & Co. Те отиваха на нестандартния ѝ грим, в който плаващата очна линия в син цвят заемаше централно място.

Doja Cat ни вдъхновява за многоцветна плаваща очна линия

От профила на звездата в Instagram разбираме, че гримът ѝ за наградите е дело на Ернесто Касиас. Той също сподели снимки с визията на Doja и разкри в социалната мрежа какви продукти е нанесъл върху лицето ѝ. От кадрите прави впечатление, че той първо е направил „плаваща линия с черно“ малко над клепача, след това е акцентирал с допълнителна в син цвят – точно като този на колието ѝ.

По-старите снимки на изпълнителката са истинско вдъхновение за въпросната тенденция с очната линия, която се появи още преди пандемията и по всичко личи, че ще остане.

„Изглежда пълна каша, но намигнете и ще оцените концепцията“, обяснява Doja Cat, която в свободното си време обича да измисля най-различни варианти с плаваща очна линия. Като например този в лилаво.

В друга своя публикация рапърката показва как комбинира два нюанса на синьото и черно, за да се получи двойна линия.

Ако разгледате по-подробно профила на звездата, ще видите, че тя прави доста смели съчетания между няколко цвята, с което измисля нови и нови вариации с плаваща очна линия. Тя обожава да използва тази в бяло или розово за новите си снимки. Понякога добавя и някои геометрични фигури като кръгчета и квадратчета.

Определено гримът по очите на Doja Cat е за по-напреднали и не е подходящ за всеки ден. Но с него със сигурност няма да останете извън центъра на вниманието!

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари