IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ози Озбърн проговори за бременността на дъщеря си

26 юли 2022 08 40

Музикантът се вълнува за бъдещото внуче

БГНЕС

БГНЕС

Ози Озбърн проговори за бременността на дъщеря си. Известният музикант разкри, че няма търпение тя да го дари с внуче.

В Entertainment Tonight, звездата говори за своите вълнения около бъдещия наследник на фамилията му.

„Кели е голяма, красива и аз я харесвам“, казва той, но не разкрива дали тя очаква момче или момиче.

Ози Озбърн поясни, че дъщеря му е бременна от около шест месеца.

На въпрос какъв би бил първият подарък, който ще подари на своето внуче, той отговаря:

„Първото нещо, което ще купя, е микрофон“.

С отговора Ози разкри, че има амбиции бебето да тръгне по неговите стъпки, след като порасне.

Междувременно той коментира и здравословното си състояние, признавайки, че вече използва бастун, за да се придвижва по-лесно след операцията на врата, която претърпя през юни.

Припомняме, че щерката на легендарния музикант обяви през май, че очаква първото си дете. Тогава тя показа снимка на ембриона от ехограф и добави, че е в екстаз от това, че ще става майка. А таткото също е известно име от шоубизнеса – Сид Уилсън от рок групата Slipknot.

Откакто сподели радостната вест в социалните мрежи, Кели Озбърн е качила само още една публикация – че не е употребявала алкохол от цяла година. След това тя си даде почивка и спря да споделя за личния си живот във Facebook и Instagram, най-вероятно, за да наблегне на грижата за себе си по време на износването на бебето.

Ози Озбърн с нов албум през септември

Макар да има здравословни проблеми и да изчезна от общественото пространство за известно време, певецът не спира да твори. Наскоро той пусна втория сингъл от предстоящия си албум, озаглавен Patient Number 9.

Парчето се казва Degradation Rules, като гост-музикант в него е Тони Айоми, когото Ози кани за първи път за солов проект.

„Прекрасно е да се работи с Тони. Той е господарят на рифовете. Никой не може да го пипне там. Само ми се иска да имахме тези песни за албума на Black Sabbath „13“, разказва Озбърн за съвместната им работа.

Очаква се новият албум на звездата да излезе на 9 септември. Малко преди да направи втория сингъл, Ози призна, че мечтае за свой албум, който да оглави класациите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари