IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ози и Шарън Озбърн празнуват 40 години заедно

5 юли 2022 15 00

Годишнината на двойката идва, след като Ози претърпя важна операция

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ози и Шарън Озбърн празнуват важен юбилей!

В понеделник, 4 юли, изпълнителят използва социалните мрежи, за да сподели снимка от сватбения си ден, който се случва точно преди 40 години. На кадъра Шарън носи бяла дантелена рокля и бял дълъг воал, а в ръцете си държи букет от бели и розови цветя. До нея е Ози, който носи бял костюм и гирлянда от листа, окачена на раменете му. „Преди 40 години днес! Честита годишнина, любов“, написа изпълнителят.

Шарън Озбърн също не пропусна възможността да отбележи специалния ден. Тя сподели снимка със съпруга си, пишейки че тази година е специална за семейството ѝ. „Отбелязвам 40 години от брака си със скъпия Ози. Срещнахме се, когато бях на 18 години, като през последните 52 години бяхме приятели, любовници, съпруг и съпруга, дядо и баба, и сродни души“, допълни звездата. Тя завърши с обещанието, че двамата винаги ще се подкрепят и изпрати цялата си любов към Ози.

Обещаната подкрепа беше доказана преди няколко седмици, когато Шарън трябваше да замине за Лос Анджелис, за да бъде до съпруга си, който се подложи на важна операция. Тя сподели новината в предаването The Talk UK, казвайки че си взима почивка от телевизията за месец, за да се грижи за любимия си.

„Той трябваше да претърпи сложна операция в понеделник и аз трябва да бъда там. Това ще окаже влияние на остатъка от живота му“, каза водещата. Тя обаче не спомена каква интервенция ще бъде направена на Ози.

На фона на притеснението относно здравето на съпруга си, Шарън сподели, че синът ѝ Джак очаква втората си дъщеричка и спомена за предстоящата си годишнина. По това време тя заяви, че все още не знае дали ще празнува, защото всичко зависеше от състоянието на Ози. Малко след операцията, изпълнителят сподели детайли около възстановяването си.

„Вече съм у дома и съм се настанил удобно. Чувствам любовта и подкрепата от всичките ми фенове и ви изпращам голямо благодаря за мислите, молитвите и добрите пожелания“, написа той в социалните мрежи.

Шарън и Ози се женят през 1982 година. Двамата имат три деца – Айми, Кели и Джак. Двойката се разделя за кратко през май 2016 година след 33-годишен брак, когато се появиха слухове, че Ози е изневерил. Любовта им се възражда през септември същата година.

През 2017 година Ози разкрива за предишни афери, казвайки че това е нещо нормално в света на рокендрола. „Взимаш от него хубавото и лошото. Имам късмет, че тя не си отиде, когато изневерявах като луд“, казва още изпълнителят. Допълва, че не се гордее с поведението си, защото е наранил съпругата и семейството си и е понесъл голям срам. „Обичам жена си и това ме накара да осъзная колко голям идиот съм бил“.

Същата година Шарън разкрива какво я е накарало отново да се влюби в съпруга си. „35 години с някого си е доста дълго време. Мисля, че разлюбих съпруга си, но след това отново се влюбих в него“, каза тя в The Talk, добавяйки че Ози се опитва да бъде по-добър човек. По думите ѝ, той прави всичко възможно, включително и ходи на терапия, за да докаже, че може да се промени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари