IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Той намери съотборник в Меган“: Подробности около връзката на херцозите на Съсекс

3 септември 2022 16 30

Близък до принц Хари разказва

Снимка: БГНЕС

Аржентинският играч на поло Игнасио Фигерес, който се познава добре с принц Хари и Меган Маркъл, разказа за семейните им отношения. Той отбеляза, че херцогът на Съсекс наистина се радва да бъде съпруг и баща.

„Съпругата ми Делфи и аз познаваме Хари от много дълго време. Винаги е искал да има семейство. Той намери в Меган прекрасен съотборник, партньор. Те се обичат много, а децата им са красиви“, каза Фигерес.
Този сезон Игнасио и Хари често играеха поло заедно в отбора на Los Padres в Санта Барбара.

„Възможността да бъда с тях през последните два месеца само ме направи по-щастлив. Страхотно е да видиш какво прекрасно семейство са с децата и кучетата си. Това наистина е целта му“, добави Фигерес.

Аржентинският играч на поло се срещна с принц Хари през 2007 г. на благотворителен мач за Сентебале. Организацията е основана от Хари и принц Шиисо от Лесото през 2006 г., за да помогне на децата в Африка, засегнати от бедност, неравенство, ХИВ/СПИН и по-късно COVID-19.

В същото време принц Хари пътува до Аспен в четвъртък, за да участва в годишния турнир по поло, който се провежда за набиране на средства и повишаване на осведомеността за неговата благотворителна организация Sentebale. Принц Хари не просто излезе на терена, за да играе за отбора – той изнесе и реч, посветена на принцеса Даяна.

Херцогът на Съсекс изрази искрено съжаление, че децата му – 3-годишният Арчи и едногодишната Лилибет – няма да могат да се срещнат с легендарната си баба.

„Следващата седмица се навършват 25 години от смъртта на майка ми, но споменът за нея е жив и ще продължи да живее. Искам този ден да бъде изпълнен със спомени за нейната невероятна работа и любов към това, което направи. Определено ще разкажа на децата си за нея, ще споделя нейната топлина. Наистина бих искал да ги запозная с Даяна“, призна принц Хари.

Припомняме, че принцеса Даяна загина при автомобилна катастрофа в Париж на 31 август 1997 г. Смъртта ѝ дойде на фона на скандален развод с принц Чарлз и нова афера със сина на египетския милиардер Доди Ал-Файед.

Въпреки раздялата с кралското семейство, принцесата на Уелс продължи своята благотворителна дейност и участва във важни кампании като премахване на стигмата на хората, засегнати от ХИВ и проказа.

Нейните деца, принц Хари и принц Уилям, продължават проектите на майка си. И двамата активно участват в благотворителни събития.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари