IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън в ново училище, но има и недоволни

6 септември 2022 12 00

Родители на другите деца роптаят заради въоръжени полицаи

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън и принц Уилям се сблъскаха с негативна реакция от други родители в новото училище, което Джордж, Шарлот и Луи ще посещават, поради опасения за безопасността на децата им.

През септември Кейт Мидълтън и принц Уилям, заедно с техните наследници, се местят от Лондон в Бъркшър, за да живеят близо до замъка Уиндзор, настоящата резиденция на кралицата.

Децата на херцозите на Кеймбридж ще тръгнат в ново училище през следващите няколко дни.

Директорът на Lambrook Джонатан Пери каза, че са щастливи да приветстват кралските деца в своите редици и „очакват с нетърпение да посрещнат семейството“. Някои родители обаче не споделят ентусиазма на училищното ръководство и се притесняват от въвеждането на допълнителни мерки за сигурност, които могат да усложнят живота на обикновените ученици.

„Родителите си представят въоръжена полиция по дърветата и в коридорите – те не искат децата им да ги виждат“, оплака се един разтревожен родител.

„Все още няма електрически порти, но това може да се промени с пристигането на кралските деца в училището. Никой друг не може да дойде и да си отиде толкова лесно. Това определено не е същото училище и изобщо не е спокойната атмосфера, в която записахме децата си.

Повечето родители, с които съм говорил, се чувстват така“, сподели друг човек, запознат със ситуацията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Setty ( преди 1 година )
Престанете да ни занимавате с тези простотии. Никой не се интересува от тях, дори да станат кошарчета и ***. Никой извън Британия, а дари и там едва ли много им пука
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар