IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи ще прекарат лятната си ваканция

21 юли 2022 10 30

Тримата ще имат доста заето лято, изпълнено с любими хобита и кралски задължения

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Училището приключи за принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, а сега е време за повече време навън и извършване на любими дейности и хобита

Трите деца на Кейт Мидълтън и принц Уилям вече са в лятна ваканция, след като завършиха учебните си занятия миналата седмица. 8-годишният Джордж и 7-годишната Шарлот напуснаха училището Thomas's Battersea, намиращо се в близост до замъка Кенсингтън в Лондон, а 4-годишният Луи приключи малко по-рано от тях, след като началното училище Willcocks затвори врати два дни преди това. 

По-големите деца на херцозите на Кеймбридж показаха интереса си към музиката още миналия месец. Тогава принц Джордж и принцеса Шарлот се присъединиха към родителите си на турне в Уелс, което беше част от честванията на платинения юбилей на кралица Елизабет. Кейт сподели, че най-големият й син ходи на уроци по електрическа китара, а единствената й дъщеря се учи на пиано

Принцеса Шарлот дори се опита да ръководи групата по време на концертна репетиция в замъка Кардиф, дирижирайки оркестъра на любимата детска песничка от тази година - "Не говорим за Бруно" от анимацията "Енканто" на Disney. Тя също така обича да танцува, като в това отношение прилича на брат си, който, по думите на принц Уилям, обожава часовете по балет в училището си. 

От друга страна, принц Джордж е огромен фен на спорта, като на няколко пъти се присъединява към родителите си на трибуните на различни състезания. Съвсем наскоро той направи дебюта си на "Уимбълдън", а малко преди това изгледа няколко мача от европейското първенство по футбол. Също така на няколко пъти е забелязван да рита футболна топка около игрището, където принц Уилям играе поло. 

Джордж обаче не е единственият атлет в семейството. Уилям казва, че дъщеря му също е запалена по футбола и дори съвсем скоро може да се присъедини към женския отбор. "Шарлот искаше да ви кажа, че е доста добра. Подготвя се за бъдещето", сподели принцът по време на срещата си с дамския национален отбор на Англия. 

Междувременно принц Луи също не седи мирен. За третия си рожден ден, той позира на червено колело. В допъленени към това, Уилям и Кейт споделиха, че той е доста бърз и докато кара малката си тротинетка. "Луи вече е много голям и е много бърз. Доста е добър и с тротинетката. Бързак е. Не мога да го стигна", казва Кейт по време на разговор с момиченцето Мила, която участва в изложбата на херцогинята  Hold Still: A Portrait of Our Nation през 2020 година. 

По време на летните ваканции, семейство Кеймбридж обикновено напускат Лондон, за да се отправят към къщата си в Норфолк, където имат възможност да прекарат повече време навън. По време на интервю през 2020 година, Кейт сподели, че се чувства чудесно в Норфолк и е по-спокойна там. "Най-щастлива съм, когато съм навън със семейството ми и всички сме изцапани с кал", допълва тя. 

Подобно на майка си, която проектира градина за шоуто Chelsea Flower през 2019 година, Джордж, Шарлот и Луи се запалени градинари. През 2020 година Кейт сподели, че тримата старателно отглеждат слънчогледи. "В момента тези на Луи излгеждат по-добре, така че Джордж е леко сърдит", пошегува се тогава херцогинята. 

Кейт и принц Уилям показаха части от семейния си живот в изненадващо видео в чест на 10-ата им годишнина от сватбата през април 2021 година. Очарователното клипче започва с петчленното семейство, което се разхожда по пясъчни дюни на плажа. В него се вижда как всички тичат наоколо, като в един момент принц Уилям изскача от дърветата , за да хване принцеса Шарлот, а принц Луи се смее. Херцозите на Кеймбридж също така разкриха, че децата им обичат да готвят заедно, както и да правят арт проекти. 

Все пак лятната ваканция на Джордж, Луи и Шарлот няма да е пълна почивка. Кейт сподели, че те ще й помагат в отглеждането на домашните животни. Принц Джордж също така може да се включи в няколко благотворителни дейности. Чарли Мейхю - главен изпълнителен директор на организацията Tusk, която работи за защита на застрашените видове в Африка - разкри миналия месец, че най-големият син на принц Уилям е провел разпродажба на торти по време на изолацията, за да събере пари за организацията, която се подкрепя от баща му. 

Очаква се следващата учебна година Джордж, Луи и Шарлот да бъдат в съвсем различно училище, тъй като семейството им ще напусне Лондон и ще се премести в Уиндзор. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари