IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моето мини аз: Кейт Мидълтън и дъщеря ѝ Шарлот

20 април 2022 14 30

Двете дами носеха еднакви тоалети за Великден

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

На 17 април католиците отбелязаха Великден, като много от звездите по света отпразнуваха празника, публикувайки снимки в социалните мрежи. Когато си кралска особа обаче имаш няколко задължения, които трябва да извършиш, преди да чукнеш яйцата и да хапнеш вкусни празнични ястия.

Такъв беше денят на Кейт Мидълтън, принц Уилям и двете им големи деца – принц Джордж и принцеса Шарлот. Принц Луи беше оставен у дома. Тазгодишният Великден беше и първият, на който по-големите деца на херцозите на Кеймбридж ги придружават на ежегодната църковна служба. Спокойно можем да кажем, че Шарлот и Джордж са малките копия на своите родители, що се отнася до модните им стилове.

принц Уилям,

Снимка: Getty Images

За празничната литургия в църквата „Свети Георги“ в замъка Уиндзор, Кейт Мидълтън отново впечатли с избора си на тоалет. Тя заложи на светлосиня миди рокля на дизайнерката Емилия Уикстийд, допълнена от клъч и токчета в същия цвят. Аксесоарите ѝ бяха сведени до минимум, включвайки само тъмносиня диадема и годежния пръстен, даден ѝ от Уилям, който някога принадлежеше на принцеса Даяна.

Този път обаче Кейт имаше достойна съперница за първото място в модните класации. Дъщеря ѝ Шарлот допълни стила на мама, обличайки флорална светлосиня рокля, допълнена от чорапогащник в същия цвят, черни сандали и черна жилетка.

Принц Уилям и принц Джордж също бяха в тон, залагайки на еднакви костюми. Малкият принц беше избрал светлосиня риза и тъмносиня вратовръзка, които да подхождат на роклите на дамите в семейството, а баща му заложи на класиката от бяла риза и червена вратовръзка.

принц Уилям,

Снимка: Getty Images

Тазгодишната празнична литургия премина без кралица Елизабет II, която все по-рядко се появява на официални събития. Нейното място се заема от другите членове на семейството, както направиха Уилям и Кейт. Това обаче е първият път, в който принц Джордж и принцеса Шарлот присъстват на подобно събитие. Младите наследници все по-често придружават родителите си на светски прояви, включително на възпоменателната церемония в памет на принц Филип в края на март.

На великденската служба са присъствали и най-малкият син на кралицата – принц Едуард – със съпругата му Софи и децата им. Към тях се е присъединила и принцеса Юджини.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари