IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън в цвят, който обикновено не носи

14 април 2022 10 50

Ето какъв е той

Снимка: БГНЕС

Херцогинята на Кеймбридж много внимателно подбира тоалетите си за светските събития, които често посещава. Гардеробът на Кейт Мидълтън е доминиран от спокойни и лаконични нюанси. Херцогинята на Кеймбридж рядко експериментира с ярки цветове. Например феновете забелязаха, че съпругата на принц Уилям избягва оранжевото.

Някои предполагат, че Кейт смята този нюанс за не твърде комплементарен за външния си вид. „Мисля, че отговорът се крие в ДНК и осъзнаването на Кейт, че някои цветове са по-малко допълващи се от други“, каза анализаторът на цветове Габриела Уинтърс.

Херцогинята на Кеймбридж е виждана само няколко пъти да носи оранжево. Едно от последните такива излизания беше като част от обиколка на Карибите, насрочена да съвпадне с платинената годишнина на Елизабет II.

На среща с премиера на Ямайка Андрю Холнес тя се появи в снежнобял костюм на Александър Маккуин и оранжева блуза на Ридли Лондон. Визията беше завършена с оранжева винтидж чанта.

Снимка

Снимка: БГНЕС

Обиколката на херцозите на Кеймбридж започна в Белиз. Уилям се завърна няколко години назад, когато заведе Кейт да види военната тренировъчна база в джунглата, където прекара известно време заедно с уелската гвардия, когато беше в армията. По време на посещението си на Бахамските острови, двойката взе участие в Платинената юбилейна регата по ветроходство – спорт, който заемаше важно място в сърцето на принц Филип.

Двойката защити и някои от любимите си каузи. Насочвайки се към екологичните проблеми, те посетиха един от носителите на наградата Earthshot на остров Гранд Бахама, за да видят новаторските идеи за възстановяване и запазване на рифовете. На места обаче представителите на кралското семейство бяха посрещнати от протести.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари