IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За Деня на бащата – принц Уилям с децата му с широки усмивки

21 юни 2022 08 40

Нов портрет на щастливия баща споделиха от кралското семейство

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Принц Уилям и трите му деца определено знаят как да се усмихват към камерата!

Бъдещият крал на Великобритания се появи в нов официален портрет, на който присъстват и принцовете Луи и Джордж, както и принцеса Шарлот. Снимката беше пусната от кралското семейство по случай Деня на бащата в неделя. Кадърът е заснет по време на пътуването на Уилям, Кейт и децата до Йордания през изминалата есен. Най-вероятно снимката е направена от херцогинята на Кеймбридж.

Принц Уилям е заснет седнал, а до него са принц Джордж и принцеса Шарлот. Върху раменете му е качен принц Луи, който е поставил ръце върху ушите на баща си. Най-големият син на принца е облечен в камуфлажна тениска и тъмнозелени панталонки, принцеса Шарлот пък носи синя рокличка с къс ръкав, а за Луи е избрана раирана тениска и светли къси панталонки. Принц Уилям носи кафява тениска и бели панталони.

„Честит Ден на бащата на всички бащи и дядовци по целия свят“, гласи описанието под публикацията.

Принц Уилям се подготвя да отбележи 40-ия си рожден ден на 21 юни. Миналата година празникът се падна точно на Деня на бащата. През 2020 година пък от кралското семейство публикуваха черно-бяла снимка на бъдещия крал, с която да отбележат отдадеността му като баща. Тази година обаче кадърът е по-обикновен, като най-вероятно е заснет по същото време, когато е направена и коледната картичка за 2021 година.

„Радваме се да споделим нова снимка на семейството, която ще бъде включена в тазгодишната коледна картичка“, написаха Уилям и Кейт в социалните мрежи. Снимката за Деня на бащата е направена на различен фон от тази за Коледа, но съдейки по тоалетите на принца и децата, денят е един и същ.

Йордания е важно място за кралското семейство, особено за Кейт. Тя живее там в продължение на две години, докато баща ѝ работи за британските авиолинии. Принц Уилям пък отива на кралско пътуване из страната през 2018 година.

Миналата година херцозите на Кеймбридж отбелязаха Деня на бащата, почитайки и покойния принц Филип. Те публикуваха видео, в което бяха включени снимки на принц Уилям и принц Хари заедно с баща им в Балморал. Също така феновете видяха как бащата на Кейт я съпровожда до олтара през 2011 година, както и снимка на кралицата и принц Филип с внуците им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари