IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новият дом на Уилям и Кейт – по-скромен и по-близо до кралицата

17 юни 2022 10 30

Цялото семейство ще напусне Лондон съвсем скоро

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Семейство Кеймбридж стяга багажа и ще се мести!

Когато принц Уилям и Кейт Мидълтън напуснат Лондон, за да се отправят към новия си дом в Уиндзор, те най-вероятно ще живеят в Adelaide Cottage, който е много близо до дома на кралица Елизабет II. Според източници, херцозите са избрали да живеят в провинцията, за да може трите им деца да се насладят на по-спокойно детство сред природата. Те също така ще бъдат и по-близо до родителите на Кейт, които ще помогнат в грижите за Джордж, Шарлот и Луи.

Новият дом на Уилям и Кейт носи името Adelaide Cottage и е поръчан от крал Уилям VI и съпругата му кралица Аделаида през 1831 година. Според описания, имотът е романтично жилище, намиращо се на стръмен бряг, което много се харесало на кралица Елизабет II. Реновиран в нейна чест, домът се отличава с две големи стаи, френски прозорци, множество камини, покрита веранда и различни декорации, които остават и до днес.

Сгушен в големия парк Уиндзор с площ от 4800 акра, имотът е на само 800 метра от замъка Уиндзор, който е основната резиденция на кралица Елизабет. Това е приблизително на същото разстояние, на което се намира и Frogmore Cottage, където принц Хари и Меган Маркъл живяха. Двамата вече не обитават дома, тъй като се преместиха в Калифорния през 2020 година.

Както Хари и Меган направиха с Фрогмор, Уилям и Кейт вероятно ще актуализират дома си, преди да се настанят. Преместването, което беше съобщено за първи път от Sunday Times, отразява променящите се нужди на Джордж, Шарлот и Луи. По-големите деца на херцозите ще напуснат подготвителното си училище в Лондон, за да започнат новата учебна година в Уиндзор.

Според Sunday Times, Уилям и Кейт може в крайна сметка да се преместят в замъка Уиндзор. Смята се, че принц Чарлз не смята да живее там, когато стане крал.

„Истината е, че те са доста ограничени в това, което могат да правят в Лондон. Децата не могат да отидат в парка и да играят футбол с приятели. Планът им е да бъдат там в следващите 10 до 15 години и след това да се преместят в Анмер Хол, който е толкова специален за тях“, казва приятел на Уилям пред вестника.

Според него, Анмер Хол, намиращ се в Норфолк, е „щастливото място“ на двойката. Докато са в Лондон, херцозите на Кеймбридж ще продължат да живеят в двореца Кенсингтън и да го използват като база.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари