IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Даяна нямаше да позволи разделението между Хари и Уилям“

2 юни 2022 16 30

Това смята нейният иконом

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всички, които са имали привилегията да живеят около принцеса Даяна или просто да я наблюдават по телевизията, са на едно мнение – децата винаги са били нейният приоритет. Принцовете Уилям и Хари често придружаваха майка си по време на официални събития, а бъдещият крал на Великобритания дори прави първото си пътуване само година след раждането му.

Всъщност Даяна е тази, която настоява да вземе сина си със себе си на обиколката из Австралия. Според приближените ѝ по това време, тя не е искала да оставя Уилям сам при бавачки, а да се грижи за него сама. В сериала „Короната“ този момент е представен нагледно, като героинята Даяна казва „Едно бебе трябва да бъде с майка си, а не с бавачки“. Дали тези думи наистина са били казани, можем само да гадаем, но едно е ясно – покойната принцеса е била първата дама, която взима бебето си на пътешествие отвъд океана, нарушавайки поредния кралски протокол.

Даяна, Хари

Снимка: Getty Images

Връзката ѝ с принц Хари също е толкова близка, като Даяна на няколко пъти нарушава протоколите заради сина си. Тя участва в училищно състезание за Деня на майката, където се събува боса, за да бяга редом с останалите дами. Това противоречи на правилата в кралския двор, но очевидно Даяна не се е интересувала от това. Тя също така води децата си в увеселителни паркове, качвайки се на всяка една от атракциите заедно с тях.

Именно заради тези взаимоотношения между майка и синове, всички се запитаха какво ли щеше да бъде отношението на Даяна към настоящата ситуация между братята. В момента Уилям и Хари живеят на различни континенти, не се знае дали си общуват, като бъдещият крал трябваше да изчака цяла година, преди да види племенничката си Лилибет.

Кралските фенове трепетно очакват мемоарите на принц Хари, за които се смята, че ще дадат повече яснота около отношенията в кралското семейство, причините за преместването на Хари и Меган Маркъл в Америка и има ли възможност ситуацията да се подобри.

Даяна, Хари

Снимка: Getty Images

Докато се чака премиерата на книгата, кралски експерт сподели, че принцеса Даяна никога не би оставила синовете ѝ да се отдалечат толкова един от друг. В интервю за списание OK!, бившият иконом на покойната принцеса споделя, че тя е щяла да направи всичко възможно, за да може синовете ѝ да останат в близки отношения.

„Тя щеше да бъде съкрушена. Ако все още беше тук, ситуацията нямаше да е толкова тежка. Тя щеше да ги накара да се помирят“, казва Пол Бюръл пред OK!.

Даяна, Хари

Снимка: Getty Images

Докато се смята, че Кейт Мидълтън прави всичко възможно, за да запази мира между двамата братя, Бюръл казва, че Даяна нямало да се притеснява да критикува синовете си и да ги държи в права линия. Той е категоричен, че ако принцесата беше жива, семейството нямаше да стигне до тази ситуация на разделение.

„Тя може би е единственият човек, който би държал семейството заедно. Ако Даяна беше тук, това нямаше да се случи“, категоричен е икономът.

Бюръл казва, че дори не разбира какъв е проблемът между Уилям и Хари. Според него, докато двамата са растели, те са били много близки. Всеки е смятал, че смъртта на майка им ще ги сближи още повече и ще заздрави връзката им завинаги.

„Не мога да си обясня защо момчетата са толкова дистанцирани. Умът ми не го побира. Видях ги как растат и тогава бяха невъобразимо близки. Говориха си за всичко. Когато Даяна умря, мислех, че ще бъдат неразделни“, казва Бюръл.

Уилям и

Снимка: БГНЕС

Според списание Marie Claire, нещата между братята се подобряват. Уилям и Хари са започнали да си говорят по видео чат и ще се видят по време на Платинения юбилей на кралицата. Според Бюръл, това ще помогне за заздравяването на връзката. Той поясни, че Хари ще има нужда от по-големия си брат, тъй като животът му в Калифорния е малко по-различен и ще иска да има рамо, на което да се облегне и да сподели проблемите си.

„Опитите му да възстанови живота си чрез игра на поло в Калифорния, няма да бъдат толкова успешни. Това не е същият терен като този при замъка в Уиндзор, където той е играл поло всеки ден след училище. Какви приятели ще намери в Калифорния? Там няма никого, когото да познава от детството“, казва Бюръл.

Икономът допълва, че Хари ще има нужда от по-големия си брат. „Мисля, че ще се върне в Англия с наведена глава. Брат му ще го прегърне през рамо и ще го посрещне у дома. Не мисля, че Хари е щастлив. Мисля, че брат му му липсва, наистина. Мисля, че семейството му му липсва, приятелите – също, както и животът в Англия. Мисля, че се отказа от всичко заради Меган и не знам колко дълго ще издържи на този начин на живот“, казва още Бюръл.

принц Чарлз

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл ще бъдат част от Платинения юбилей на кралицата, но няма да се появяват на балкона на Бъкингамския дворец заедно с останалата част от семейството. Те също така за първи път ще покажат дъщеря си Лилибет на роднините си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари