IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идеи за лятна мода: Бялата рокля на Кейт Мидълтън

16 юни 2022 12 30

Майка ѝ пък избра стар неин тоалет

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Изглежда, че Кейт Мидълтън има рокля тип „палто“ за всеки повод. Църковна служба? Това е нейната любима визия. Благотворително събитие? Има подходяща рокля и за него. И сега, когато херцогинята на Кеймбридж и принц Уилям присъстваха на служба за жертвите на пожара в Grenfell Tower, случил се преди пет години, тя избра да се придържа към своя любим вид, но да олекоти нещата.

Роклята ѝ в цвят слонова кост, създадена от Suzannah, имаше същата дълга А-образна форма като любимите ѝ тоалети тип „палто“, но беше лека и ефирна, вместо строго официална. Кейт завърши визията си с остри двуцветни токчета от Alessandra Rich, чифт обеци на Maria Black Cha Cha и клъч на Natasha в бял велур.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Списание People съобщава, че Кейт и Уилям са присъствали на различни църковни служби, почитащи религиите на всички загинали в пожара. Събитието се е състояло в изоставена кула и е включвало молитви и хорови изпълнения. В края на програмата Уилям и Кейт поднесли венци и цветя в чест на жертвите на трагедията. Подобни служби се провеждаха през 2018 и 2019 година, но бяха преустановени по време на пандемията.

Три месеца след трагедията принц Уилям и принц Хари се срещнаха с оцелелите и семействата на загиналите. Според The New York Times, пожарът е най-пагубният в жилищна сграда във Великобритания от началото на Втората световна война.

Докато разговаряха с оцелели, принцовете прекараха време със семейство Гомес – родителите Марио и Андреа и малките им дъщери Луна и Меган. Всички те успяват да избягат от огъня в дома си на 21-ия етаж. За съжаление, те губят сина си Андреа Логан, който няколко часа по-късно е мъртвороден. По това време Уилям насърчи семейството да говорят за загубата си, за да може да получат помощ за нейното преодоляване.

Кейт Мидълтън,

Снимка: Getty Images

„Принцовете бяха прекрасни. Наистина знаеха за какво говорят. В очите им се виждаше, че наистина мислят това, което казват“, заяви Марио пред репортери след срещата.

„Ще бъдете страхотна принцеса на Уелс“

Тези ласкателни думи са били изречени към Кейт Мидълтън по време на посещението ѝ в Уелс по-рано този месец. На 4 юни херцогинята беше в Кардиф заедно с принц Уилям и двете им по-големи деца – Шарлот и Джордж, за да се срещнат с местните по случай 70 години от управлението на кралицата.

В момент, запечатан от фен, се вижда и чува как Кейт се здрависва с почитателка, която ѝ казва „Ще бъдете прекрасна принцеса на Уелс“. Очевидно трогната от думите, херцогинята благодари и посочва към Уилям, казвайки „В добри ръце съм“.

Случката е заснета от дама, която я публикува в Туитър. Тя пише, че херцозите на Кеймбридж са скромно и прекрасно семейство. Потребителката споделя, че е дошла чак от Маями, за да присъства на платинения юбилей на кралицата, като е решила да посети Кардиф ден преди големите празненства.

„Нямахме идея, че Уилям и Кейт ще доведат Шарлот и Джордж. Когато се срещнахме с херцозите на Кеймбридж, бяха впечатлени. Изпуснах си влака за Лондон и пристигнах по-късно за партито в двореца, но всичко си заслужаваше“, пише още тя.

Кейт, която получи титлата херцогиня на Кеймбридж след сватбата си с Уилям през 2011 година, най-вероятно ще бъде повишена в принцеса на Уелс, когато съпругът ѝ стане принц на Уелс. Това ще се случи, когато настоящият принц на Уелс – принц Чарлз – стане крал. Предишната принцеса на Уелс беше принцеса Даяна, като титлата не премина в ръцете на сегашната съпруга на Чарлз – Камила Паркър Боулс. Тя е позната като херцогиня на Корнуол.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Мидълтън често е сравнявана с принцеса Даяна не само по начина на обличане, но и заради държанието си към околните. Според кралски експерти, херцогинята на Кеймбридж поставя децата си на първо място, както го правеше покойната принцеса на Уелс. Също така, Кейт носи и сапфирения пръстен на Даяна, даден ѝ от принц Уилям по време на годежа им.

Карол Мидълтън – с рокля на дъщеря си

Карол Мидълтън очевидно харесва модните избори на дъщеря си Кейт толкова много, че реши да заеме един от тях.

На 14 юни, майката на бъдещата кралица пристигна за първия ден от събитието Royal Ascot в позната на всички ни розова рокля. Тоалетът всъщност е притежание на Кейт, която го носи по време на срещата си с 5-годишната Мила Шедон, която се бори с левкемия. Преди това двете дами са говорили по телефона относно фотографския проект на Кейт Hold Still, когато херцогинята разбира, че любимият цвят на момиченцето е розово.

„Трябва да се уверя, че имам розова рокля. Надявам се, силно се надявам, че един ден с Мила ще се срещнем и тогава ще се сетя да нося розова рокля“, казва Мидълтън. Обещанието беше спазено, като дългата рокля от Me+Em беше комбинирана със задължителната предпазна маска. От своя страна, Мила носеше тоалет в цвят пепел от рози, допълвайки го с розова тиара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари