IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Анджелина Джоли смени стила си след раздялата с Брад Пит?

1 септември 2022 11 00

Предполага се, че актрисата е направила и пластична операция на гърдите си

Снимка: БГНЕС

Анджелина Джоли реши да коригира фигурата си. Факт е, че през 2013 г. актрисата се подложи на операция за отстраняване на гърдите си. Тя се реши на такава стъпка, за да избегне риска от рак, от който почина леля ѝ Деби Мартин.

Още повече, че предпоставките за заболяването вече били започнали. И тогава звездата реши да постави силиконови импланти от трети размер. Сега, очевидно, Анджелина отново е легнала под скалпела на хирурзите, увеличавайки бюста си с един размер или дори повече, предава OK Magazine.

Папараци уловиха звездата в плътно прилепнал къс топ без сутиен. Актрисата завърши визията си с чанта Saint Laurent и слънчеви очила. Промените във формата са видими с просто око.

Феновете забелязаха колко много са се променили параметрите на звездата напоследък. „Изглежда щастлива“, „Красива е“, „Струва ми се, че имплантите са много големи и са направени зле, сякаш са поставени две топки“, пишат потребители в социалните мрежи.

В същото време не остава незабелязан и промененият стил на Анджелина Джоли след развода ѝ с Брад Пит. През 2016 г. една от най-ярките холивудски двойки се разпадна. Раздялата на актьорите се отрази не само на начина на живот на бившите любовници, но и на техния имидж. След развода стилът на актрисата се промени значително. Феновете отбелязаха, че тя се е променила към по-добро.

Джоли така и не успя да прости на Пит, че е съсипал, както ѝ се струва, живота ѝ. Психичното състояние на актрисата се отрази и на нейния гардероб. Актрисата започна да се появява по-рядко на публични места в черни дрехи, вече предпочита по-светлите нюанси.

Преди дни звездата бе забелязана да пазарува с 14-годишния си син Нокс. Джоли се облече в нежен бял сарафан, като допълни визията си с чехли Valentino.

Феновете стигнаха до извода, че по този начин тя се опитва да дразни бившия си съпруг, показвайки с теглото си, че всичко е прекрасно в живота ѝ, въпреки продължаващите съдебни спорове и слухове за новите романи на Пит.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари