IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адам Лавин и Бехати Принсло очакват трето дете

7 септември 2022 18 00

Двамата вече се радват на дъщерите Джио и Дъсти

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Адам Лавин и Бехати Принсло увеличават семейството си!

43-годишният изпълнител и съпругата му, които сключиха брак през 2014 година, очакват третото си дете. Бебето ще се присъедини към каките Джио Грейс на 4, и Дъсти Роуз на 5 години. Новината беше първоначално споделена от медиите, но след това потвърдена и от бъдещите родители. Двамата бяха забелязани в Санта Барбара, където Принсло носеше прилепнала рокля, описваща наедрялото ѝ коремче.

В интервю, дадено пред Entertainment Tonight през ноември, моделката сподели за възможността и желанието да увеличи семейството си. Казва, че винаги е искала да има пет деца, но никога не се е замисляла сериозно за тази мечта. Все пак, желанието е там някъде, но Принсло тогава не бързаше да говори за по-сериозни планове относно децата.

„Оставяме всичко на съдбата, така че каквото стане“, каза още Бехати. Допълва, че желанието ѝ за трето дете се е засилило по време на пандемията, когато е виждала как двете ѝ дъщери са постоянно заедно и се разбират.

С красива семейна снимка, споделена през април 2021 година, Адам Лавин показа, че не се притеснява от факта да е единственият мъж в семейството. Той дори се облече в рокля, идентична с тази на едната му дъщеря, докато семейството беше на почивка в Хаваи. Принсло пък се координира с другото момиче в семейството.

„Момичетата просто искат да се забавляват“, написа Лавин, цитирайки популярна песен. Принсло сподели снимката в своите истории в Instagram, отбелязвайки модната къща, която е създала роклите.

Засега не се споделят повече подробности около третото бебе на двойката, но това не изненадва феновете. Дъсти Роуз и Джио рядко се появяват в социалните профили на родителите си, като Лавин и Принсло се опитват колкото се може повече да запазят личното им пространство и да ги предпазят от интереса на феновете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари