IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Влезте в перфектното убежище на Адам Лавин и Бехати Принсло

6 август 2021 10 30

Двамата купуват имението от Бен Афлек и Дженифър Гарнър през 2019 година

Снимка: Getty Images

Ако има нещо, към което звездите имат огромен интерес, това са недвижимите имоти. Инвестицията в множество имения и апартаменти по целия свят като че ли е задължителна за всеки, който успее да направи несметно богатство и иска да се застрахова, че ще има приходи дори и ако се провали в кариерата си. Някои от звездите се впускат в реновиране на стари домове, превръщайки ги в истинско райско кътче, а други просто избират поредния си оазис, който преди това е бил собственост на други известни личности.

От втората група са Адам Лавин и Бехати Принсло, които отварят вратите на своето имение в Лос Анджелис. Двойката застава на корицата на архитектурното списание Architectural Digest и предлагат задължителната обиколка на своя дом. Проектирано от Клиф Мей през 1930 година, мястото спокойно може да се нарече "модерна фермеска къща", поставена в богатия жилищен квартал Pacific Palisades в Ел Ей.

"Пандемията от коронавирус ни накара да оценим, че имаме място като това. В свят, където нищо не е достатъчно, домът ни е един истински еднорог, нашето перфектно убежище", казват Бехати и Лавин. Те допълват, че това е всичко, от което имат нужда. Двойката много добре знае какво искат, когато започват да се оглеждат за нов дом, в който да отглеждат дъщерите си Дъсти Роуз и Джио Грейс. "Не искахме дворцово имение. Това просто не е в нашия стил. Бяхме привлечени от това място, защото почувствахме уют. Още с влизането се усещаше, че тук са живяли деца", обяснясва Лавин. 

Усещането на двойката не ги лъже, тъй като преди тях в имението са живяли Бен Афлек и Дженифър Гарнър заедно с трите си деца. Имотът е пуснат за продан през 2019 година, година след официалния развод между двамата съпрузи. 

Стените в новия дом на Лавин и Принсло са украсени с картини от различни художници, включително Рашид Джонсън, Реймънд Петибон и Сейдж Вон, а мебелите са също толкова артистични. Лавин признава, че е малко фанатик по отношение на дизайна, а много от нещата в дома му са направени специално за него и веднага привличат окото. 

В допълнение към своето чувство за изкуство и дизайн, Лавин е включил някои от любимите си притежания в декора на дома, като оригинален чифт Jordan 1s, изложен в кухнята. "Обожавам обувките и съм голям колекционер", посочва той във видеото. Допълва, че обича естетиката на износената класическа обувка и признава, че е малко странно да държи чифт в кухнята си, но това е неговият начин на декориране и си го обича. 

Бехати Принсло също получава нещо, за което винаги си е мечтала, а именно голям дрешник. В него тя прибира завидната си колекция от обувки и дизайнерски дрехи, готови за следващото светско събитие. До тях са наредени тениските и анцузите на Лавин, като изпълнителят казва, че това са основните неща, които носи. По средата на дрешника е поставено единично легло, което двойката посочва, че е ненужно, но все още не го е премахнала. 

Причината да изберат имение, което е малко по-далеч от централната част на Ел Ей, е желанието за усамотение и тишина. "Искахме място, на което да не чуваме трафика и да не усещаме ежедневния стрес. С нас взехме само картините и растенията си, които са нашите други деца", разказва Лавин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари