IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тревожни: Близките на Кара Делевин искат да я вкарат в клиника

8 септември 2022 17 50

Проблемният супермодел напоследък изглежда в много изпаднало положение

Getty Images

Getty Images

Семейството на Кара Делевин обмисля да я вкара в клиника за зависимости, тъй като супермоделът напоследък направи поредица от хаотични и доста тревожни публични изяви. Тези нейни появи предизвикаха безпокойство и сред многобройните фенове на красавицата.

В понеделник тя изглеждаше разрошена и нервна, преди да се качи боса на частния самолет на Джей Зи в Лос Анджелис. Миналата седмица пък Делевин беше видяна да седи сама в паркирана кола и да пуши някаква лула. Източници, приближени до актрисата и модел, казват пред вестник DailyMail.com, че Кара напоследък е прекарвала дни и нощи в купони, без да яде или да се къпе.

След като Делевин предизвика опасения за здравето си, се съобщава, че семейството и приятелите ѝ обмислят организиране на интервенция с идеята да намерят начин да ѝ помогнат да излезе от изпадналото си положение. „Всички сме невероятно загрижени. Ситуацията се натрупва от няколко седмици и семейството на Кара е притеснено“, казва близък приятел на британската фамилия Делевин пред вестник The Sun.

„Говорят си за организиране на някакъв вид интервенция, която да гарантира, че Кара ще получи помощта, от която се нуждае. Напоследък тя е запалила свещта и от двата ѝ края“, допълва източникът, намеквайки, че блондинката прекалява с употребата и на наркотици, и на алкохол.

Родителите на Делевин, богатият строителен предприемач Чарлз Делевин и съпругата му Пандора, живеят в Англия. Моделът също така има трима братя и сестри, като едната ѝ сестра – Попи също е доста известна личност на Острова.

Според източници на DailyMail, при последните си тревожни появи Кара изглеждала неспособна да контролира движенията на тялото си в определени моменти като изпускала вещите си, а след това не можела да ги вдигне от земята.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Мимокмок ( преди 1 година )
Алкохола и наркотиците не прощават.....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар