IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кара Делевин се мотае в сексшоп и пие съмнителна течност от пипетка

7 септември 2022 10 50

Феновете ѝ обезпокоени и от посинените ѝ крака

БГНЕС

БГНЕС

Кара Делевин е от тези секси бунтарки, които обичат да шокират публиката, излизайки от социалните норми. Но след последните папарашки снимки на 30-годишния модел, почитателите ѝ са силно обезпокоени дали всичко с нея е наред.

Кара бе уловена да седи в колата си, паркирана в Западен Холивуд и да приема субстанция от пипетка. След това тя бе уловена да пуши от нещо като електронна цигара, а накрая запали и нормална. От снимките се вижда как звездата решава да се преоблече в колата, което не прави за пръв път. Тя се спира на къси дънки, които показват много синини по краката ѝ.

Делевин минути наред стои в автомобила си, търкайки отчаяно лицето и носа си. Най-накрая тя се отправя към сексшоп, където остава около половин час.

Не е ясно какви субстанции е приела Кара в колата си и от какво са синините ѝ, но от показаните кадри определено си личи, че тя е доста умислена и нещо не е наред.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари